Rbyglc Arkadaslar benim bebek 20 ocak da dogacak fakat 10 gün önde acaba 10 gün önce mi gelir o zaman 8 günüm kalıyor da 😊🙄
ayaniz Rbyglc gelisimi önden veya geriden olması tahmini dogumu etkilemez.mesela ultrasonda 37dir ama gelişimi 39dur bu o hafta bebegin dogucagı anlamına gelmiyor:)
Btugl Rbyglc doğum herzaman sata göre yani son adet tarihine göre olur cnm benim dogumda 17 ocak oğlum 10gun önden gidiyor ama beklicez😊
Makbuss Rbyglc ayni dogum tarihi bklm nezmn dogck bebislrmz 37.2 oldm 36.3 de 3 kiloydu kizim sizinki kac kilo birde etkilemezmis dogumu gelisimi Allah bir avzda kuttrsn hepmzi
Batuska Rbyglc doğumu etkilemez kilosu bizimki 2 hafta öndeydi yinede gününde doğdu.tabi erken de doğabilir 38de falan ama onun da kiloyla alakasi yok
Rbyglc ayaniz benim 2 hafta önde degil zaten doktorum tahminen dedi bir hafta öncede gelebilir dedi kilosu bir hafta önde ama bakalım bazen gününe göre denk gelebiliyor 😊
Bgusta Rbyglc benim yavrucakta 2 hafta onde gidiyor doktora sorduğumda sadece kilolu iri bi bebek olarak dogar normal doğumu zorlastirir. Erken gelme gibi bisey yok dedi yine adet tarihine gore tarih verdi.