Bebeginehasret Kizlar bizde 20+3 uz 2 hafta once gitmistm kontrole 23 canm civari 270 gr demisti 7 ocakda haftaya ayrintili var bakalm cok heycanliyiz 😊 kizlar o toplanmalar garip agrilar bendede oluyo gecen hafta bel agrisindan acile gittim iyi dedi doktorlar bi sıkıntı yokmus bide akıntım aşırı fazla
Sibeltolga Meleksu allah razı olsun cnm cok sağol ntsde bsey yok dediler rahm kasılması flan iki tüp idrar verdm bri hmen cktı skntı yokmuş dgerde üç gün sonra dedi
Buglembetul Sibeltolga 19 haftalık iken gitmiştim 290 gramdı oğluşum bel ağrısı burun tıkanıklığı ve en önemlisi dayanamicagim baş ağrısı çekiyorum 😭😭 diğerlerini çekiyorum da baş ağrısı mahvediyor beni 😭😭 rabbim yardımcımız olsun
Tubademir85 Buglembetul baş ağrısı 16.haftaya kadar bende de oldu sonra kesildi hamdolsun ki ben sinüvit hastasıyım acillik bile oldum serum taktılar onun dışında iydim şükür şimdi o da geçti rabbim hepımıze sağlık versin gebelik te çok önemli imiş
Sibeltolga Buglembetul amin cnm bn bliyorum o bas agrsı sabret ama geccek bn kac defa acile gittim o bas agrsı yuzunden
Sibeltolga senayck istemsz yatyosan sonrasnda farkedip düzel cnm sag sol farketmez ama düz yatma bn düz yatnca içerdeki kzıyo 😂
Sibeltolga mucizem_0809 cokmu acıyo ya bnde olcm masallah bn bnmkine şişman dyodum kmsye demr nzar deger kz
mucizem_0809 Sibeltolga ahha kız bugün özele gittim 435 gr dedi devletin alet bozuktu heralde 😀 valla dayanılmıcak gibi değil ama ağrıyor yani
Merveee277 Sibeltolga normalde canım tatlı değildir ama gerçekten ağrıtan bir aşı sanırım ilk gün kırılmış gibiydi şimdide hareket ettirince ağrıyo
Bebeginehasret Sibeltolga aynen canm yaa ya aferdersiniz benm ara aa ishallerimde oluyo gecmeyen ust uste olanlar sıkıntı diyolar ama 3 4 gunde 2 kere falan oluyo
Bebeginehasret Sibeltolga gerci canm magneyum ishal yapiyor diyolar 1 gun arayla icmeme ragmen ictikten snraki gun hep oluyorum
Sibeltolga Bebeginehasret sor istyosan yavrum isali gecrcek seyler ye bndede kabzlk oluyo o dha tehlikeli