Minikeller00 benim daha önce bir kürtajım vardı sonra tekrar düşük yaptım ara lekelenme olunca doktora gittm hormon tahlilleri falan dedilerki 0.5 amh tüp bebek tamam dedim ilk deneme yumurta toplama oldu ama boş dediler 3-4 tane fln toplanmştı boş çıktı snra araştırdım kalite artırmak lazımmış doktorlarda bana Q10 takviyesi verdi multivitamin D vitamini kullandım uzun süre ikinci denemede 1 tane çıktı 5. Gün transfer oldu ama beta ilerlemedi okadar iğneye ilaca rağmen tabi arada başka doktkrlara da gittim kimisi tüp bebeği bırak sen doğal hamile kalıyosun dene dedi kimisi de zamanın daralıyor tüp bebek dedi bu arada pandemi girdi araya tüp bebek 3. Denemesine ara verdik bu arada vitaöinlere devaö ettim paketli beslenmedm kalite artsın diye sonra clife diye bi macuna rastladım denemekten ne kaybederim dedm aldım 2 ay kullandım 2. Ay bahçeci ile görüştüm pandemi bitince gidecektik bana ekstra vitaminler önerdiler onları da kullandım kafam rahatlamıştı bahçecideki doktorla konuşunca havuz yöntemi yaparız dedi tamam dedim adet olmayı bekledim tabi bu arada çocuk deneme çalışmalarına devam ediyoruz eşimle sonra bahçeciye gitmeye gerek kalmadı hamile oldugumu öğrendim
Şuan da 2. Kızıma hamileyim 18 haftalık olduk onda da doktor kontrolüne gittim kardeş istiyoruz diye 0.1 çıktı amh tüp bebek dediler dedim yorucu bir süreç bidaha yaşayamam zaten devlet karşılamaz doğal yolla kızım var dedim eşime de dedim kardeş hayal oldu olursa olur dedim o ay hamile kaldım kısmet işte bu sefer öyle çok vitamin takviye kullanmadım zamanıymış demekki diyorum