2024annesi Gul__999 ilk 3 ayda bulantım vardı ve iştahım ciddi derecede kesildi, koku duyarlılığım çoktu. Dişlerimi fırçalarken istifra edesim geliyordu sadece kasılıp kalıyordum. Sonuç erkek bebek :))
Elfthh Gul__999 ilk üç ay hiç bulanmadi kız benim 😁ama tatlı hiç canim istemedi ona bende inandım ekşi kız bence x😁
Esraalic Gul__999 benim hiç bulanmadı midem ilk başta erkek demişlerdi şimdi 28 haftalığız kız diyorlar cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Gul__999 Tesekkur ederim hanimlar yorumlariniz icin🥰🙏🏼 Sizlere sormak istedim demekki hurafaymis insan meraklaniyor ama cinsiyet icin merak ediyor Insallah saglicakla kucagimiza aliriz bebeklerimizi❤️❤️
ygmrerdm Gul__999 ilk üç ay canimdan can gitti su bild icemiyordum o derece bulantilarim vardi ama oglum olucak inşallah yani bulantiyla bebegin alakasi yok bence
Ayno9798 İnanmayın yaaa bünyeden bünyeye değişiyor arkadaşım 5 ay boyumca her yediğini kustu bi tane oğlu oldu ama :)
Dilarao0 Gul__999 hiç alakası yok ilk oğlumda hamileliğim aşırı rahat geçti hiö bulantı yaşamadım 2. Ye hamileyim aşırı derecede bulantım kusmam oldu prilam kullandım gece gündüz herkes kız kız dedi erkekmiş 2. Bebeğimde ayrıca iki oğlumda da tatlı değil ekşi yedim ve devam ediyorum 😂
Sermec27 Gul__999 ilk iki oğlumda yaklaşık ilk 3 ay mide bulantısı kusma yaşadım üçüncü oğluma hamileyim neredeyse kusma bulantı hiç yaşamadım 2 kez falan kustum o kadar 🥰
Zeyyno_ Gul__999 Benm kızımda olduğu kadar bu hamileliğimde de bulantım çok oldu ve DHA fazla uykum geliyor hep halsizlik var erkek olduğunu söyledi doktorumuz 🥰