busragulll 6 haftalık hamileyim doktorum kalp atışını duyamadı haftaya gel dedi bu durumu yaşayan varmı biraz eneişelendim
trkan-uk busragulll bizde şuan 5+5 deyiz doktor henüz duyulmaz küçük 7.haftanızda duyacağız inşallah dedi
Nuryaaa busragulll bende 5+6 olduk daha keseyi göremedik yarın gideceğim bence normal senin de duymaman
FKRKS29 busragulll 1 kere mi dusuk olmuştu acaba sebebi belli miydi ben boş gebelikten düşük yaptım şuan 5+3uz 6+0 da doktora gitcez ilk kontrol icinde
trkan-uk Pembesarelle2 5+3 ken dinlemek için bakılmışmıydı acaba kalp atışına yoksa 7.haftada gidip mi duyuldu
Pembesarelle2 trkan-uk 5+3′de keseyi gördük 10-15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi doktorum 7+2′de kalp atışını duyduk Burada kese göründü bebek görünmedi vs deniliyor ama henüz çok küçük görünmemesi normal yani
trkan-uk Pembesarelle2 biz ilk keseyi 4+5de gördük çok küçük kese dedi bugün tekrar gittik 5+5 kesenin büyüdüğünü gördük çok şükür haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için henüz kese büyümüş 10mm olmuş ama bebek gözükmüyor