Momseyda 30+4 Mayıs sonu haziran başı doğumum olacak nasipse kızımızın ismine bir türlü karar veremedik eşim dini ben Türkçe isim vermek istiyorum mira lina asel Zeynep alya defne inci gibi çoook yaygın olan isimleri ikimiz de istemiyoruz anlamı güzel olan ve nadir isim fikirlerinizi bekliyorum 🫶🏻
Meral_56 Momseyda Dini isim olarak Ahsen ve Ecmel isimlerini begeniyorum ben ahsen cok guzel en guzel demek ecmel de cok guzel olan demek. Turkce olarak da ilay asral beren duru selen ayda ayla anlamlari cok guzel
Momseyda Kızlar ipek ismine karar verdik. Yanına bir isim daha koyacağım nasipse onun için önerisi olan ??
hanlnim Momseyda bizde eşimle ipek ismine karar verdik yanına isim arıyoruz bizde🥹 duru, doğa, ada, mina, mira, karsu aklımızda olan isimler🥹🙏🏻
Momseyda hanlnim anlam olarak daha tamamlayıcı bir isim koymanız daha güzel yakışır yazdığınız isimler evet çok güzel ama çok da yaygın takılın bana araştıralım bence 😂😂
matmazellayy Momseyda sümeyye koyacağız biz nasipse ilk şehit kadın sahabenin adı hemde kulağımıza çok hoş ve naif geldi pekte yaygın değil çevremizde de yok sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Momseyda Cansuuuh evet ilerisi için zorlanmayacakları bir isim olması daha mantıklı bence tabi bu zevk meselesi tercih sizin :)