Tubiss0707 Kızlar ikili tarama testinden cinsiyet belli olur mu böyle bir şey duymuştum . FHCG değeri 50 nin üzeri olursa kız , aşağısı olursa erkek deniliyor . Cinsiyeti öğrenenler bi kontrol edebilir mi bunun doğruluk payı nedir ?
Zeyneppx Tubiss0707 ayyy benim 29. Erkek mi acaba 13+4 benimde ikilide tahminde bulundu erkek diye ama net değil tabi 16 da gidicem bakalım doğru mu 🥹
Buseirgit Tubiss0707 benim büyük kızımda ve şuan ki gebeliğimde (oğlumda) doğru çıktı, küçük kızımda yanlış çıktı
Cerenszn Bebek gösterirse kendini ve doktor emin olursa söyler ama ikili taramada cinsiyet belli olur diye bişey diyemem benim ikili taramadan sonraki kontrolümde cinsiyetini öğrendik 16. Haftada biraz doktora bağlı sanırım ama 16. Haftadan önce söylemiyorlar genelde
Tubiss0707 Cerenszn ikili tarama testindeki bir değerden bahsediliyor . Benim iki kuzenim de doğru çıktı ama bilmiyorum Fhcg değeri
teachervera Tubiss0707 Oğlum da 36 çıktı kızımda 100 küsür şimdi yine hamileyim 113 çıktı doktor da cinsiyet söylemedi bende merak ediyorum
Cerenszn Tubiss0707 Şöyle söyleyeyim size benim ikili tarama testime ait sonuçları doktorum kendi bakıp inceleyip bana telefon açarak söyledi hemen çıkan sonuç değil çünkü 1-2 gün buluyor bir problem yok herşey gayet iyi dedi şu değer bu değer vs denmedi elime öyle bir kağıtta verilmedi bir problem olursa sanırım çağırıp veriliyor o yüzden öyle bir değer görmedim ben :)
Tubiss0707 Cerenszn bende sonuçları yarın doktora soracağım e nabızda bakmıştım tarama testinin sonucuna 🥰
Tubiss0707 Zeyneppx hiç bilmiyorum benim duyduğum 50nin üzeri kız, altı erkek ama net değil şuana kadar etrafımda iki hamile var onlarda doğru çıktı