Kardelenylmz Kızlar hastane çantanıza kendiniz için neler kattınız ya da katıcaksınız bebeğimin çantası hazır benimki kaldı 😂
Karbeyaz_ Kardelenylmz benimde hazır sayılır canım sen ne koydun bebeğine tam olarak ben hala bu netleştiremedim eksiğim varmı yadan fazla mı koydum falan diye
Edaa3595 Kardelenylmz 2 pijama takımı 1 gecelik 3 çift çorap 2 tane atlet 1 tane emzirme sütyeni 2 tane külot 1 çift terlik depent diş macunu diş fırçası göğüs ucu kremi bunları koydum şimdilik 😊
MorKelebek54 Kardelenylmz 2 pijama takimi (alt ust sabahlikli) iki corap dis fircasi tarak terlik hasta kilodu 2 tane ped 2 tane ic camasiri 2 tane emzirme sütyeni göğüs ucu kremi göğüs pedi bi de bas havlusu ce vucut havlusu sanci esnasinda felan rahatlamak icin dusa girersem diye sogumdan sonra izin verirler ki bilmiyorum ama dogumdan sonra da girmeyi düşünüyorum bakalim benim bu şekilde ☺️
Kardelenylmz Karbeyaz_ hastane çıkışı koydum Bi takım hemşireler giydirsin diye içine 1 tane bez koydum 5 tane takım aldım yedek her birinin içine yine 1 tane bez koydum biberon koydum emzik koydum ağız mendili koydum 12 tane de yedek bez aldım kundak aldım müslin örtü koydum kaç haftalık hamilesin canım
meelooss 2 pijama takımı Çorap terlik iç çamaşırı Depend Göğüs kremi, göğüs kalkanı Beyaz şal koydum tesettürlü olduğum için 1 tane havlu Şuanlık bunları koydum aklıma gelirse sonradan koyacağım çantaya
Kardelenylmz Teraziii ben 20 haftalıkken hazırladım bebeğimin çantasını kendi çantam kaldı pijama sipariş ettim o gelsin kendi çantamı da hazırlıycam canım