Deletedmom0018 Bsrky 14 te başladım da aklıma estikçe sürüyorum bence çatlamadıysan geç değil. Mevcut çatlağı geçirmek zor ama önlemini her zaman alabilirsin
Drucelis Bsrky valla bn 4 aylıkken başladım ama bnm cildim hep iyiydi zten bu cilt yapınızla alakalı. Siz hmn başlayın ne zmn başlasan o zmn kardır.
Sunayaz Ben hiçbirşey yapmıyorum çünkü okadar kişiden duydum şunu yaptım bunu yaptım yinede çatladı diye. Bende akışına bıraktım çatlamasını bekliyorum. Sadece çok kalındığında gerildiğinde zeytin yağıyla masaj yaptırıyorum eşime okadar. 😃🤓
asilsmom Benim kalçamda zaten bayabir çatlağım vardı kilo alip vermekten :( goguslerimde de iki cizgi catlagim vardi şuan da gögüslerimdeki çatlaklar yogunlastı, kalçam aynı göbegimde bişey yok çok şükür :) 12. Haftadan beri lierac ve hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Lierac 2. Kutuya başladim👌🏽
uduygudmrhn asilsmom lierac ın fiyatı nedir acaba? Bana eczane 185 tl dedi çok geldi bana, internette daha uygun ama orjinalmi değil acaba
uduygudmrhn asilsmom gerçektenmi trendyolda 90tl aynı değilmi acaba keşke resim koyabilsek buraya da göstersem
Rukiyeay Cenese 40+0 nerdeyse dogum yapicam masallah hic catlagim olmadi sadece anam babam vazelin kullandim bi sürüyorum 2 gün nemli kaliyor bide bol bol su 😊
zdemKln Cenese bende doğal zeytinyağı kullanıyorum. Aydında da bol miktarda var.😂34. Haftadayım şuan yok çatlağım. Her akşam yatmadan göbeğime masaj şeklinde uyguluyorum birde göğüs ucuna çatlamasın diye şuan yok sonra olur mu bilemiyorum.
Duranb Cenese bol su ilk zamanlar bébé yagi kullaniodum sonra biraz cikicak gibi oldu doktorum astriae diye bi krem verdi
uduygudmrhn asilsmom araştırdım şimdi kuzenim çalışıyor trendyolda orjinal ürünmüş 200ml 95 tl. Spariş verdim şimdi aklınızda bulunsun sizinde. Eczaneler kar payını yüksek tutabiliyorlarmış.