Limonlukekkk Kızlar 16+6 yım bugun ultrasonda bebişin beynınde bilateral koroid pleksus kist görüldü böyle bişi yaşayan var mı? Doktor bunlar kayboluyor üzülecek bişi yok dedi ama tedirginim
HMBD Limonlukekkk 27 haftalarda geçiceğini söyledi bizi yönlerdirmedi diğer organlarda sıkıntı olursa yönlendirir di muhtemelen kaç haftalıksın canım
Limonlukekkk HMBD 16+6 yım bizdede başka bi sıkıntı yok kist çift taraflı olduğu için doktorumuzda pimpirikli bizde karı koca sağlık çalışanıyız ister istemez insan pimpirik oluyor recep hasın öğrencisiymiş zaten benim doktor ona yönlendirdi randevu aldım şimdi 20 haftalık oldugunda 24 nisana randevu verdi bende araştırdım recep has bu camianın duayeni
Bebeklibayan Aynısı bende de oldu perinatolojiye yönlendirdi doktorum.ikili üçlü test istedi.incelemede eşlik eden herhangi birşey yoksa (ense kalınlığı vs)ilerleyen haftalarda kayboluyo dendi.çok şükür tek başına bi anlam ifade etmiyor ve iki hafta sonra kayboldu umarım sizin de öyledir sıkıntı etmeyip dua edin Allahın izniyle geçecektir
Fatim_ Bebeklibayan Selam, dün banada söylendi boyunda her iki tarafda kist varmış, ikili test temiz, ense kalınlığı, bebeyin tüm göstergeleri iyi, ama endişeliyim, sizde nasıl oldu?
Diririiririm kardelenucar Allah korkutmasın canım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
dunnobeck HMBD Merhaba, bebeğinizin gelişimi ne durumda acaba her şey yolunda mı? Benim oğlumda da 20.haftada iki taraflı kist görüldü, doğum sonrasında bir etkisi olur mu diye evham yapıyorum maalesef