Seymaaktass valla şöyle soylim ben 2 cm acikligim vardı zaten yatisim yapılırken. Saat 11 de suni takıldı çok yavaş yavaş verdi doktorum saat 5 6 gibi 5 cm açılma oldu neyse bana plates topu filan verdiler onunla hep hareket yaptım yatmadım. Ve epidural istedim en bastan doktorumla konusmustum zaten neyse epidural takildi allahim dedjm sukurler olsun bu ne rahatlik insallah sonlarida boyle olur cunki ailem yanimda sohbet muhabbet tv acik ben rahatlikla sohbete filan katilabiliyorum. Neyse epidural takılırken 5 cm olan acilmam biraz ister istemez yavaşladı cunki doktorum demişti kasilmalari çok hissetmediğim için dogum biraz uzun sürdü. Neyse epidural bitti acilmam 7 8 e ulaştı benim kendi sancilarimla birlikte suni karıştı nefes alamaz hale geldim ama tüm ebeler doktorum hemşireler anestezici hepsi çok şaşkındi senin ilk doğumun senin yerinde olanlar yerlerde çığlık atıyor senin sanci karsilaman sakın olman masallahin var dediler hepsi tebrik etti. Neyse saat oldu 11 filan ben dedimki epidural tekrar takalım doktorum dedi ki doğumun gecikir sen kendi sancini biraz çek dayanamadığın yerde takalım acilman ilerler dedi tamam dedim cunki artık doğurmak istiyordum. Eşim annem kayinvalidem bu süreçte hep yanımdaydı sagolsunlar kuran okudular eşim plates yaptırdı masaj yaptı yürüyüş yaptırdı elimi hiç bırakmadı. Saat 12 oldu artık dayanamadım dedim epidural yapın tek geciksin neyse epidural değilde Bi iğne yaptılar kalcadan açılma sagliyomus hemde agri kesici ardından anestezi doktoru bana 1tane o epidural için takılan katater den şırınga ile ilaç gönderdi allahim böyle rahatlama olamaz ben 1 saat uyumuşum. Sonra ebem geldi suyumu patlattı yarim saate alcam seni odaya doktorunu aradım geliyor dedi. Dogum odasına girdik ebe ikinma öğretti çalıştırdı ardından doktorum geldi 4 5 ikinma sonrası doğdu bebeğim sonrasını hiç bisey hissetmedim inan ki dikiş için iğne vurdu gram duymadım minicik Bi kesi oldu sadece onu bile hissetmedim yani 4 tane dikiş var sadece 20 dakikada çıktım odadan kıyafetlerimi filan da giydirdiler temizlediler beni. Odama geldim hiç yatmadım bile eşim le annem sahur yapcakti oturdum onlarla çay içtim 😂😂