Nurcanbuse Herkese 8+4’den merhaba 🤰🏼Bulantılarım çok fazla arttı aranızda prilam dr bulantı ilacı kullanan var mı. Var ise herhangi bir yan etkisi oldu mu ya da bulantıları geçirmesinde işe yaradı mı ?
Zumrakus Nurcanbuse 2 hamileligimdede 9 ay boyunca kullandım ise yaradı canım prilam olmasa şu bilr içemiyorum.Gunde 5,6 kez kusardim.Prilamla ya hiç kusmadim yada en fazla günde 1 kez kusuyormd
Deletedmom_88 Nurcanbuse tamamen geçirmedi benim bulantılarımı ama çok iyi geldi, geceleri uyuyabildim en azından 5-6 ay falan kullandım ben bir yan etkisi olmadı (sabah 1 akşam 1)
busaslan Nurcanbuse bulantılarınız çoksa tamamen geçirmez ama hafif bulantıları geçirir sabah 1 akşam 2 tane kullanıyordum ben doktorumun tavsiyesiyle
Nergizgokce Merhaba cok güzel bi ilac düzenli kullan tam bulantilarin artma zamani suan rahat edersin sabah 1 oğlen 1 akşam 2 adet olarak iciyordum gunde 4 doz kullanilabiliyor ben kullandim hicbi yan etkisini de gormedim sadece uyku yapıyor
Aleve Nurcanbuse hala kullaniyorum 19+2 ama işe yaramıyor bı ihtimql diip kullanmaya devam ediyorum yan etkisi yok
1palyaco Nurcanbuse 19.haftaya kadar kullandım . Kullanmadığım zamanlar istifra ediyordum . Yani bana iyi geliyordu prilam.