nurcan05 Momgirl1 38+4 yürüyerek hastaneye geldim şimdi kontrole daha erken tabi beklicem gelen giden yok acilmam olsun suyum gelsin istiyorum artık ama hiçbir şey yok
Turuncuk Momgirl1 yarın sabah saatlerinde doğuma gireceğim Allah’ın izniyle Allaha şükürler olsun sağlıklıca pozitif bir doğum hikayem olur inşallah🌸🧡
Deletedmom_88 Momgirl1 bayramdan sonraki hafta kavuşuyoruz bebişle inşallah 🥺 sabırsızlanıyorum artık görüşmek için kendisi ile . Bu birkaç gündür mide bulantım geri geldi gibi, aç olunca mı oluyor bilmemekle birlikte uyumak vs de zor 🥲
chemist-mother 36+6 olduk bebeğim erkek.iki gündür ishal sorunum var. Ve aşırı şekilde yine iki gündür alt tarafımda cok fazla yanma ve baskı hissediyorum doğum belirtileri mi anlayamadım.
Turuncuk Momgirl1 Âmin çok teşekkür ederim darısı size inşallah evet sezeryan olacak şu an 38 haftalık
Aysegul1805 Deletedmom_88 rahim ağzında açılma olduğunda bulantı oluyomuş forumda öyle yazanları görmüştüm ne kadar doğru bilemiyorum. Bebek büyüdü mideye daha çok baskı yaptığı içinde olabilir
isum Momgirl1 yine aynı gün hamile kaldığımız biri 🤭🤭 benimde son 8, son zamanlar halsizim, hamileliğim çok hareketli geçti ama artık dinlenme vakti
Momgirl1 isum ben bir aydır izine ayrıldım evdeyim halsizlik vardı bugün ilk defa kendimi halsiz hissetmediğim bi sabah oldu