Sever Ağzımı açsam ateş fışkıracak bu nasıl bir mide yanmasıdır ölüyorum yok mu bunun hamilelikte hapı ilacı Çarşamba kontrolüm var isteyeyim😭😭😭
ZehraS Sever var canim surup vermisdi doktorum bana nane aromali tadi vardi gerci bana bi faydasi olmadi icin fazla kullanmadim
minigin_annesi Sever Gaviscon surup ucuz biseydi ama cok guzel idare ediyor😁fiyati makul 7,5liradir 🙄
Esrabak Sever bende öyleydim pulcet yazdır hocaya sabah aç karnına kullanılıyo ve gün boyu istediğini ye iç mükemmel sonuç kardeşim tavsiye ederim yoksa İnan öne eğilsem ağzım doluyodu sen düşün🥰🙏🏻
Englishteacher Şişe şişe gaviscon içiyorum evde stok var resmen 😥 doktorum yazdı malesef onsuz yapamıyorum dün gece saat 4 te kalkıp içtim 🤦🏻♀️
minigin_annesi Englishteacher bende oykeyim kuzu 1tupu 10gunde bitiriyorum daha 23+5im😀yani diyecryim soguk sut birde gaviscondur
Englishteacher minigin_annesi ben de 29+3 üm ama haftalardır kullanıyorum soğuk süt bile anlık etki ediyor bende 😥
Englishteacher minigin_annesi ben de ben dee 😥😥 neyse olsun napalım zaman geçiyor bu da biticek elbet ☺️
Eed7 Sever gaviscon şurup ve nexıum hap veriyo doktor gece yatmadan iç rahat edersin demişti bana varsa elinde iç rahatlatır
Arminannesi Şekerli ve yağlı şeyler tüketmeyi azaltabilirsin bende içimde küçük bi ejderha olduğunu düşünenlerdenim gerçekten mide bulantısı bundan daha çekilir bişeydi 💁🏻
asminko345 Sever Gavıscon 🙄😂 ben neler çektim ya Mide yanmasından 😂 allahtan Çarşamba günü doğuruyorum 😂 Allah’ın iziniyle Mide yanmasından kurtuluyorum 😂