Aslialtog 3 gündür aktif kasılmalarım var 3 saattir de kasılma ile beraberinde gelen tam alt karnımda göbeğimin altında bir basınç sancı gibi bişey hissediyorum doğum başlamış olabilir mi 10 dk bir oluyor
Yayuze Aslialtog bunu anlamanın en iyi yolu ılık bir duş sonrasında kasılma ve sancınız artıyorsa evet doğum başlamış demektir Allahım hayırlı kolay doğumlar versin
Baharatajanova Aslialtog cnm bende şuan uykumdan uyandım adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Anlayamadım bu doğum sancısı mi değil mi.
aogoya Aslialtog sağlıkla doğur inşallah çok güzel geçsin burda pozitif hikayeni okuyalım 🥰 bence sancıların başlamış hatta bence 6-5 dakikaya düşsün aralıkları hastane yakınsa hemen gidersin
Baharatajanova Kocagoznurr yok krampım yok sadece aynı adet sancısı gibi ağrılar var belime de vuruyor biraz. Dayanilmayacak kadar şiddetli değil ama uyutmuyor
Kocagoznurr Baharatajanova Kaç dk bir oluyor ne kadar sürüyor şuan kuzu . Sancın başlamış olabilir yani kendi sancın. Suni sancı gibi olmuyor derler nefes aldırır normal doğum sancısı . Birde sıcacık bir duş al olur mu takip et kendini . Güzel yüce Rabbim kollarına sağlıkla almayı nasib eylesin evladını bir nefeste doğurmayı nasib eylesin
Baharatajanova Kocagoznurr amin canım benim inşallah . Bende şimdi sıcak duşa girdim çıktım sancilarimi takip edicem. Geliyor gidiyor hala. Karnimda başlıyor belime kadar yayılıyor
Baharatajanova Kocagoznurr suyumda gelmedi ama daha o yüzden emin de olamıyorum doğum sancısı olup olmadığına
Kocagoznurr Baharatajanova Haber ver bize de ☺️ dogumun başlaması icin suya gerek yok ki sonrada gelen bisey
Baharatajanova Kelebek90 ama zaten sık sık olarak başladı bu normal mi. Doğum sancısı mi acaba hala emin olamıyorum. 5dk da filan oluyor 30/40saniye sürüyor
Baharatajanova Kocagoznurr hastaneye geldik cnm sabah 8;30dan beri biradayiz. Nst de sancılarım çıktı ama açıklığım 1cm ☹️
Kocagoznurr Baharatajanova hiç üzülme kuzu sancıların düzene giricek ve açılmaların artıcak Rabbim yardım etsin 🌸 çiçek gibi doğum geçirmen dileğiyle
Baharatajanova Kocagoznurr çok teşekkür ederim canım. Hepimize güzel doğumlar nasip etsin Allah inşallah 🙏🏼