OnlyBaby Kızlar sizce pik olacak mı ya bir kere bir gebenin günlüğünü kullandım, innovitayı yeni kullanıyorum hep koyu gösteriyor. Saatleri 5-8 arası yapmaya çalıştım. Adet başlangıcımdan itibaren 10. Günümdeyim.. inositolde bu ay ilk defa kullanıyorum.. varmı benim gibi olanlar aranızda? :/ 
Sevvalll42 OnlyBaby bende innıvita kullanıyorum ilk defa aldım ama benimki yeni yeni koyulaşmaya başlıyo sizinki neden böyle acaba yumurtanızmı çatlamıyo
emir_01 OnlyBaby bu koyulukta olunca yumurtlama oluyor ama 29 ve 30 dan daha koyu geldi bana 31 havuc yiyin bol bol siliklesir catlar insallah
emir_01 OnlyBaby adetleriniz duzensizmi banada 2008 pcos dediler suan 2 farkli dr yok diyor adetlerim hic sasmaz yillardjr
OnlyBaby Sevvalll42 bilmem ki adetten sonra 3. Günde yumurtlayamam heralde.. bir gebenin günlüğü kullanırken çok silikti testlerim. Pik olmuş mu onuda anlamıyorum olmadı sanki ya daha koyu olması lazım sanırım
Sevvalll42 OnlyBaby adetin hemen ertesi günü yumurtlayanda var ama bilemedim 3 gündür yumurtluyo olamazsınız 😂 keşke hep kullandığınız markayı alsaydınız
Semagzll Canım merhaba bunu 3 ay kullandım pcos da genelde koyu çıkarttı bende bı gün silik bı gün koyuydu
OnlyBaby Semagzll pik yakalayamadınız o zaman sizde benim gibi :( evet yanıltıyor yani beni. Başka marka kullandınızmı bende onu alayım?
OnlyBaby Sevvalll42 yok hiç yemedim sadece ocean polysitol kullanıyorum. Yarında yapayım aynı olursa yerim😅
lilyum_ Sevvalll42 ben bu ay pik gördükten sonra havuç yedim aşırı şiddetli sol kasık ağrısı yaşadım. Havuçtan dolayı mı acaba yoksa başka bir sebebi olabilir mi?
OnlyBaby emir_01 banada öyle geldi ama pcoslular innovitayı kullanınca hep böyle oluyormuş nedense.. kafam o yüzden karıştı
OnlyBaby emir_01 son adetim çok düzensiz oldu döngüm 48 günü buldu yani. Normalde yine 33-34-32-35 bu civarlarda dolaşır