Kardelennn21 Eminebyzaa1 benim kontrolüm önümüzde ki pazartesi günü Tahminimce bundan sonra 15 de bir görmek ister
Ayseazsoyler Annelik_yolunda önceden ayda 1 di 32 . Haftadayım 30 haftadan itibaren 2 haftada 1 gitmeye başladık
Enurp Annelik_yolunda ilk öğrendiğim de 6 haftalıktı kalp atışı için 8 de gittim sonra ayda 1 gittim bazen doktorun izin durumuna göre 3 hafta ya da 5 hafta da olabiliyor ama 32 ye kadar testler dışında ayda 1 genelde gebelikte bi sakınca yoksa
Zzeeyynepp Ben yurtdışında yaşıyorum 35+3 haftamdayım ve yarın son doktor kontrolüm var 😅 Türkiye gibi her ay her hafta gidemiyoruz doktor belli haftalar var o zaman çağırıyor sadece bazen ayda bir bazen iki ayda bir kontrolüm oldu şimdiye kadar 😅
perihankrkya Annelik_yolunda kendi verdiği randevuya göre gidiyorum cnm ben son aylar 2haftada 1 de gidiliyor cnm ilk gebeliğimde oyle olmuştu benm
Newmom1234 Annelik_yolunda Yani ben merak ediyorum nasıl bebişim diye özlüyorum da sanırım görmek istiyorum 20 haftalık hamileyim normalde özelde doktorum var ayda bir gidiyorum ama devlette de bi doktorum var 15 gün sonra da devletteki doktoruma gidiyorum. Aklıma o aralıkta bi şey takılırsa da sormuş oluyorum.
1bebe1meow Annelik_yolunda İlk zamanlarda her hafta gidiyordum şimdi ayda bir gidiyorum çok şükür bir sorun yok ama ben yine merak ettiğim için gidiyorum düzenli olarak
Cgdmerl Annelik_yolunda doktorunuz her gittiğinizde ne zaman gelmeniz gerektiğini söyler aslında, her hamilelik birbirinden farklı
Aysegul_dur SmyEsciv 38 yaşındayım kan piltilasmam tiroit var ve bu gebeliğinde önce 5 tane kaybim var canım
Canan-06 Annelik_yolunda doktorum ne zaman derse o zaman gidiyorum bu aralar taramalar oluyor onlara göre gel diyor ona göre gidiyorum
Kelebekmisaliihayat MorKelebek54 bu ses dalgalarının bebeği rahatsız ettiği gerçeğini değiştirmez. Bilimsel olarak bugün zararlı değil denilen yarın zararlı denilebiliyor. Her ay gitmek, ultrasonda bakmak da şart değil. Her annenin kendi kararı.
Zeynepkaran71 İlk aylar ayda 1 gittim 28 ve 35 haftaya kadar 2 3 hafta da bi gittim şimdi 38 haftalığım haftalık gidiyorum
Helen07 Annelik_yolunda ayda bir Yurt dışında hiç gidilmez ultrasona da girilmez doğumda görürsün doktoru