mombarbie_ Annelik_yolunda Ayda 1 ve endişe ettiğim bir durum oldukça gidiyordum sonlara doğru 2 haftada ve haftada 1 olucak sekilde ilerliyor
Kelebekmisaliihayat Annelik_yolunda ayda 1 kontrol zamanı. Ama ben mümkün olduğunca süreyi uzun tutuyorum. 2 ayda bir falan gidiyorum.
Sanur İlk ayda bir sonra üç haftada bir simdi iki haftada bir düşürdük çok şükür sorunumuz yok şuanda normal gebelik gibi ilerliyoruz ama perinaatoloji takipliyiz 28+3 🩷
Gulsahgunhan Annelik_yolunda İlk 2 ay 15 günde bir gittim sonra 30. Haftaya kadar ayda 1 şimdi 31. Haftadayız nst bağlanacak 15 de bir cağırdı doktor hanım devlet hastanesi takipliyim
Havvakc Annelik_yolunda Ayda bir gittim hep hatta bazen 1 ayı da geçiyordu.. şimdi 35. Haftadayım bu hafta gideceğim 3 hafta olmuş olacak.
Srfclkkl Annelik_yolunda 32. Haftaya kadar bir riskin yoksa haftada 1 gidiyorsun. 32. Haftadan 36. Haftaya kadar bir hafta arayla gidiyorsun. 36. Haftadan sonra her hafta kontrole gidiyorsun yani son aylarda sıklığı artıyor doğum yaklaştığı için
Masym34 İlk başlarda ayda 1 ‘di altı aydan sonra düzenli gitmedim neredeyse 1 buçuk ayda 1 falan gitttim şimdide en son 25. Haftada gitmiştim bayramdan sonra 33 oluyorum o zaman gidicem 🥹
Zynp12 Annelik_yolunda benim Dr gittiğim zaman sunzamanda görüşelim diyor özele gidiyirum ayda bir şimdiye kadar hep gittim. Muayene sonunda işte örn. 4 hafta sonra görüşürüz diyor hastaneden çıkmadan aşağı sekreterden randevu alıp öyle cikiyorum ❤️Ama bı sıkıntı olursa telefonla her zaman ulasabilecegim bir Dr acile gidince de ilgileniyorlar arıyorlar hemen Dr
mucizem0111 Ayda 1 gidiyorum riskli gebelik olmadığı için doktorum 3 haftada bir çağırıyor ama ben 4 haftada bir gidiyorum aydan aya gidiyorum
gokcegn21 Annelik_yolunda 16 haftalık oldum. 3 defa gittim şuana kadar bı sıkıntım yok diye 1 ayı geçip öyle gidiyorum
biranne__ Annelik_yolunda rahatsızlık hissedersem ve ciddi oldugunu düşünürsem giderim henen tabiki ama normalde 3 buçuk haftada bir oluyor
Haticeburak06 Annelik_yolunda bazen 3 bazen 2 haftada bir gidiyorum 2 haftada bir gitmemin sebebi arada kasık ağrılarım artıyor ya da bi rahatsızlık durumum oluyor o zmn gidiyorum Şimdi 31+3üm 32de gidicem nst başlanabilir 2 haftada bire düşer herhalde
Aysenur-yakarer28 20.haftama kadar ay da 1 defa gittim 20.haftada gebeliğim riske girdiği için 2 haftada bazen 3 haftada bir gittim şuan 36.haftadayım her hafta giderim artık diye düşünüyorum :)
Boncukk123 Annelik_yolunda haftan önemli bunun için canım söylemediyse muhtemelen 30.hftadan asagısındır çünkü 30 dan sonra geneli 2 hafta da bir ya da 3 hafta da bir çağırıyor