Busra31 Selam kızlar yaa benim göğsümün ucundaki montgomery bezi varya küçük sivilce gibi noktacıklar onun bir tanesi ayrılmıştı bir et parçası tutuyodu onu şimdi o öyle bi şişmiş ki nerdeyse yeni bir meme ucu olucak o derece napcağımı bilemedim 🤷♀️ içide kan dolmuş böyle.. 😣 eşim bide getir sıkim demez mi sivilce sandı yaa 😖 bilen var mı yardımcı olun lütfen 🙏🏻
Muhammedamine Busra31 benimde öyle oldu ben sıktım içinden beyaz irin ve bir kıl çıktı 😂 kıl dönmüş delimi ne neişi varsa orda
Busra31 Muhammedamine ama benimki öyle sıkılacak gibi değil ya ağrıyo bide gece farketmemişim gündüz duş aldıktan sonra farkettim bilmiyorum napcağımı ya meme bu hassas yer sonuçta iyi cesaret edip sıkmışsınız
Muhammedamine Busra31 benimkide acıyordu ama içinde birşey olduğunu anladım ben hem sizin dediğiniz kadar da şişmedi benimki diğerlerinden daha şişkin duruyodu sadece içinde kan fln yoktu
Busra31 Muhammedamine hmm anladım doğrudur ben bunu bi doktoruma sorayım yinede sıkmiyim kendi kafama göre belki ciddi bişedir