Naciyemutlu Rumeysa25_ hamilelik başından beri Nivea sıkılaştırıcı losyonunu kullanıyorum hamilelik de kullanıma uygun. Dışı beyaz olanı.baya bereketli ikinci kutudayım. Tüm vücuduma uyguluyorum sabah akşam. 29 haftalık olduk sadece göbeğim çıktı kilo da 5 kilo aldım çatlak vs oluşmadı. Ayrıca gpnde 3 4 litre su tüketiyorum 🐣
Aycskn Rumeysa25_ 20. Haftamdan itibaren bebe yağı sürüyorum düzenli olarak 33+5 deyim hiç çatlağım olmadı kaşındığı zamanda kaşımadım yine yağla nemlendirdim
aloevera  bu jeli aldım lierac dogru mu almışım ?
Svncezo Betull0 hindistan cevizi yağını dışarda mı bekletiryorsunuz dolapta donuyor baya krem gibi sürmek pek mümkün görünmüyor
Betull0 Svncezo Dolaba koymadım güneş görmeyen bi yere koysanız bozulmaz 8 aydır bu şekilde kullanıyorum
SmyyeIremgul Rumeysa25_ hamile yağı kullaniyorum ve kasinan yerleri kasimayin hemen yaglayin ya da ovalayin kesinlikle tirnaklayarak kaşımayın
DenizSs-5 Evde yağlanıp pehlivan gibi gezdiğim halde 26. Haftamdan itibaren çatır çatır çatladı göbeğim ve bacaklarım
Naciyemutlu Gulfidan_99 her duştan sonra mutlaka tüm vücut. Ve sabah akşam dairesel şekilde kullanıyorum. Çok memnunum. Zaten öncesinde spor yaprkende kullandığım üründü.
Siraturk Rumeysa25_ ben sabah akşam hindistan cevizi yağı sürüyorum ve günde 3 litre su içiyorum 30 haftalik olduk henüz çatlak oluşmadı
Edycy Naniko kesinlikle bio oil içeriği çok kötü. Bende badger markasının hem balmını hem yağını kullanıyorum. İçeriği tertemiz
BARUTCU06 Rumeysa25_ ben ilk hamileliğimde krem yağ sürmeye özen gösteremedim hamilelik boyuncada hiç çatlak olmadı doğum yaptıktan sonra ince beyaz çizgiler oluştu fazla degıl ama bence vücutsal bağlı bu çatlak işi , kuru bı cilde sahibim normalde