Rumeysa25_ Yeni hamile olduğumu öğrendim. 5 haftalığım. Çatlakların oluşmaması için neler yapıyorsunuz?
Yorgunanneee21 Rumeysa25_ badem yağı sürüyorum ve weleda çatlak yağı kullanıyorum. 39. Haftadayız çatlak olmadı hiç
mavikalpvemavikalp Rumeysa25_ çatlaklar %90 genetik bazen ne yaparsan yap çatlıyor istersen kremin üstünde yat kalk çatlar🥲😅
Busrassss Rumeysa25_ 36+1 deyim 20. Haftadan beri her gün aksatmadan gündüz bio oil gece uyumadan hindistan cevizi yağı (soğuk pres) kullandım göbeğe, iç bacağa, bacağın dış kısımlarına dize kadar ve kalçama şimdiye kadar çatlama olmadı hiçbir yerimde bol suda içiyorum tabii inşallah çatlamazsın sende.
marsuk34 Rumeysa25_ 6 haftalıkken öğrenip hemen lierac aldım🙈 o günden beri düzenli lierac kullanıyorum ama lierac nemlendirici bir ürün değil sadece çatlak önleyici jel ama vücudunu nemlendirmezsen bir işe yaramaz çünkü vücut hamilelik boyunca özellikle ilerleyen haftalarda çok kuruyor. Ben de lierac a ek olarak duş sonrası nemli vücuduma bebek yağı sürdüm Full. Bazen vücut losyonu ya da kremi bir ara da badger kullandım. En güzeli bebek yağı ile duş sonrası vücudu iyice nemlendirip sonra lierac ile desteklemek oldu benim için :) Çarşamba 32 Haftalık oluyorum henüz çatlağım yok
pamukprensesim Yorgunanneee21 badem yagini ben de tuylenme yapiyor diye duymustum tatli mi aci mi kullandiginiz ve aktardan mi aldiniz
Rumeysa25_ Yorgunanneee21 tüy köklerini de beslediği için yapar diye biliyordum. Saça, yüze kullanıldığında arttırıyor diye biliyordum.
Yorgunanneee21 Rumeysa25_ Bilmiyorum bende olmadı doktorum önerdi öyle kullanmaya başladım öyle bişey de demedi hiç
milav weleda çatlak önleyici yağ ve bio oil onun dışında da elime ne geçerse nemlendirici sürüyorum çünkü vucudum inanılmaz kuruyor. bir de bol bol su içiyorum dışardan nemlendirmek kadar içerden de önemli, 38 hafta henüz çatlak yok.
pamukprensesim Busrassss peki hindistan cevizi yaguni nerde aldiniz yani organik olup olmadigina nasil emin oluyoruz
Naniko Badger Tummy butter, Lierac, Palmer’s, Otama Göbüş yağı var, dönüşümlü sürüyorum, henüz çatlamadım. Kullanmadan önce içerğinin temizliğe bakın, bio oil masum bir ürün değil diye duymuştum.
Edycy Naniko kesinlikle bio oil içeriği çok kötü. Bende badger markasının hem balmını hem yağını kullanıyorum. İçeriği tertemiz
eslemdiyebiri Rumeysa25_ badem yağı ile vazelin kullanıyorum normalde çok kuru bir cildim var badem yağı hem tüylenme yaptı hemde vücudum emmedigi için tam verim alamadım ama vazelinden çok fayda gördüm 29 haftadaym hala çatlak yok çok şükür
myavocado eslemdiyebiri ama vazelin zararlı değil mi ya petrol maddesi filan içeriği hiç temiz değil.