Sena-cy00 Eşimin adı Ahmet, benim adım Sena.. 10 aylık kızımın ismini AhSen koyduk ikimizin ismini birleştirip de anlamı da Kur’an da “en güzel” manasında.. 🌸🌸🌸
BirAskMasali1323 Sena-cy00 Benimde hem eşimin hem babamın adı AHMET benim adımda Sinem Bizim türetirken AhSin oluyo saçma bizde seçenekler arasına Ahsen koyduk ama içime sinmedi sizce başka ne olabilir hem kız hem erkek için uyum açısından
NerminAyla gulsumoztrk AYLA olsun istiyorum. Ayla filmini çok sevmiştim, oradaki koreli kıza da hayrandım♥️
Zeyy04 NerminAyla direk aklıma o film geldi 🥹 çok etkilenmiştim ve çok tatlı bir kızdı. Bence Ayla çok güzel ☺️☺️
Prensiminannesiyim gulsumoztrk eslem ada koyacaktım her şeyi de hazırladık ama eslem erkek ismi dediler kafam çok karışık başka isim düşünemiyorum doğuma da az kaldı ve hediyeliklerine kadar hazırdı
gozdexx Prensiminannesiyim ben hiç eslem adında erkek duymadım genelde kızlara koyuluyor bence içinize sindiyse değiştirmeyin 🌸
1zehrs Prensiminannesiyim eslem isimli tam 3 tane kız arkadaşım var 😂 eslem isimli erkek hiç görmedim
Prensiminannesiyim gozdexx bende hiç eslem ismiyle erkek görmedim ama bu yazı beni düşündürdü http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/eslem-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html
Suzkn gulsumoztrk 13+2 deyiz daha doktorumuz %90 kız dedi Umay olacak adı inşallah ♥️ rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin