Enfal_06 Ozlmcnn6 balık yağını bilmiyorum ama decavit kullanıyorum gebelikten önce de kullanıyordum gebelikte devam et dedi doktorum kullanıyorum kilo aldırıyor gerçekten doğumdan sonra emzirme döneminde bile kullan dedi balık yağı bana hiç yazmadı doktorum 15+2 tüm doktorlar mi yazıyor
Fundahakanb semra2598 maksat omega 3 almak. Arada balık yiyorsanız her gün cevi yiyorsanız kuruyemiş yiyorsanız bence cok gerekli değil . Çocugu da çok mükemmel yapmaya gerek yok diye düşünüyor olabilirim 🙈
Evremo 31 haftalık oldum hep balık yağlı multı vıtamın kullandım. Geçen hafta doktor sırf balık yağı hapı verdi. Yanında elimde demir hapı vardı onu iç dedi.
semra2598 Fundahakanb olabilir aslında benim bebe düz duvara tırmanirsa şaşmam ceviz de çok yedim ıspanak çok yedim yumurta muz kefir yoğurt 🤣🤣🤣 kullandığım vitaminleri saymıyorum bile
esss_92 Ya bende aldım. Balık yağı ama henüz kullanmaya başlamadım sabah devacit atıyorum yatmadan demir ilaçlı ona firsat kalmıyor bide böyle 3 ü bi arada olur mu bilmiyorum dr a soracağım siz demir ilacıyla beraber mi alıyorsunuz omegayı?