AysApo 5 dk ayakta kalınca ayak tabanlarım ağrıyor bacaklarm ağrıyor cok cabuk yoruluyorum sizlerde böyle bir durum yaşiyor musunuz 26 haftalık gebeyim.
Mv00 AysApo ben sizin haftalarınızda iken en iyi hallerimdi yani o haftalarda enerjiktim gayet ama herkes bir olcak diye bişe yok . Değerlerinize baktırın kan tahililinde belli olur belki bi değeriniz düşüktür
ebru_ornek23 AysApo kanın düşmüş olabilir d vitaminin düşmüş olabilir, sağlık ocağına git bi değerlerine baktır hemen, Allah korusun düşer kalırsın bir yerde
GULSAHKP AysApo Ben de 26dayım ve bu hafta özellikle aşırı derecede hızlı yoruluyorum. Sanırım artık daha hızlı kilo alıyorlar o yüzden🙄
Yaser27 Ben de 9 haftaligim bütün değerlerim düşük d vitamini ve kanım özellikle he yorgunluk hali sürekli var ben başta böyleyim rabbim yardımcımız olsun
ense4275 AysApo bende 26. Haftadayım canım bende çabuk yoruluyorum kucucuk evımın ısını yaparken bıle dınlene dınlene yapıyorum kanım dusuk cıktı bılmıyorum ondan mı ama ben yapı meselesi olarak düşünüyorum herkesın bunyesı hamılelıgı yasama ve kaldırma seklı farklı bence
Migrenligebe AysApo 29 haftaligim. Dun bi saat ayakta durdum diye butun her yerim tutuldu, hareket edemedim. Bel fitigindan ameliyatliyim ama ben. Normalde de cok ayakta kalinca belim tutulurdu
baykuskiz Ben de 26ya girdim bu hafta basından beri bi çöktüm nedense anlayamadim yorulmak halsizlik ve once kasikti simdi daha aşağılarda ağrılarım oluyor. Büyüyoruz galiba
Zagrozunannesi AysApo kansızlıktan oluyor değerlerinize baktırın ve ilac yazar zaten doktorunuz düzenli kullanın geçer ınsallah ıhmal etmeyin 🙂🙂