Valla ben daha doğum yapmadım 37+5 deyim haftaya doğum olabilir doktor öyle dedi benim eşimde daha karnımdaki doğmadan 2 ciyi de yaparız arkasına diyor bende sizin gibi olmaz istemiyorum diyorum o taktı ikisi de çok küçük olcak istemem en az 2 3 yaş olsun isterim çocuk düşünürsem 2.ciye şuan için Rabbim sağlıkla kızımı almayı nasip etsin de gerisini Rabbim bilir nasip de varsa olur ama ilk hamilelikten sonra ikinci daha kolay oluyor diyorlar aceleleri ne anlamıyorum ben çalışıyordum hamile kaldıktan sonra çıkarttı iş yeri şimdide çocuk 3 yaşına kadar istemiyorum bişey olmadığı ve gerek olmadığı sürece evet tek maaşla geçim zor evde kira yetmiyor bazen ama bana ne zaman çalışcan çocuk doğunca ne zaman düşünüyon diyor ikisi aynı anda büyüsün sonra işe gireyim mi istiyor ondan mı bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor bu durum ben kimseye güvenip çocuğumu hemen emanet edemem annem kaynanam da olsa sen gibi yetiştirmez kendi bildiği gibi yetişir sonra çocuk ben nasip olursa tv yerine kitaplarla oyunlarla yetiştirmek istiyorum öptürmekte istemiyorum bide öyle şap şup çocuğumu önüne gelen öpmek isticek hasta olursa bişey olursa uğraşan biz olcaz uyarıyorum herşeyde daha doğmadan ama eski kafalılar biz böyle büyüktük nolcak kötü mü bişey yaptık diyiveriyorlar hemen biz tv başında büyüdük annem yada kaynana da aynı olurdu iş yapayım diye çocuğa açarlar tvyi