annelik_4 Kızlar sürekli bu hissiyat oluyor bende ama wcye çıkarken bsy yok sadece beyaz bı akıntı hamilelikte normal mi bu sizce 🙄
Eko93 annelik_4 bende de oluyor ama akinti yi bilemeyeceğim belki enfeksiyon olabilir idrar tahlili ver bence
ipeklinaismom annelik_4 enfeksiyon yok ama bende aynı gidiyorum geri yatıyorum tekrar geliyomus gibi gidiyorum ama yok
annelik_4 ipeklinaismom benimde enfeksiyon yok benimde öyle oluyor WC den çıktığım gibi sanki altıma kaçırcm gibi bı hissiyat oluyor ama bsy yokk😀
annelik_4 Dusgezgincisi olabilir 30+6 haftalığim böyle affedersin altıma kacircm.gibi oluyor wcye gidiyorum bsy yok☹️
ZeynepDuru17 annelik_4 akıntı normal bebek gelişim büyüme olduğu için doğum yapana kadar gelir gebeliginiz ileriki haftaysa baskı oldugu için öyle hissediyorsunuz dur oda normal
Enfal_06 annelik_4 benimde öyle oluyor anlamadım gidiyorum beyaz akıntı var geliyorum varmış gibi hissediyorum yine gidiyorum nasıl desem idrar sıcaklığı gibi oluyor sanki wc ye çıkınca bişey yok normalmiş herhalde
Aerithma annelik_4 bu haftalarda bebiş iyice büyüdüğü için mesanenizi ittiriyor, sıkıştırıyordur. O his bende de oluyor bu sıralarda. Oğlum sürekli o tarafa doğru tekmeliyor. Beyaz akıntılar da zaten hormonların artmasıyla oluyor çok normal. Korkmayın. 🙂🌼
Hamisbayan annelik_4 ayy aynıyız bendede aynısı var hapşurunca öksürünce bile kaçıyor bazen çok gülünce okadar normalki bebişler büyüyor ondan😂🩷