Belginbatan14 Ben İbrahim eren hocaya gidiyorum çok tatlı anlayışlı ve işinde gerçekten uzman bir doktor 😅 numarasını istediğimde sizin o hoppymomda var dedi kimde var bu numara kızlar 🤣🤣
Aysenuer Ozlem1993 bence bu şekilde numara yazmanız hoş olmamış hoca zaten gerekli olduğunda veriyor bence etik değil silin nacizane fikrim
Ozlem1993 Aysenuer silerim de ben kötü niyetle yazmadım ne gibi bir hoşsuzluk var burda arar herkes rahattsız eder gibi mi düşündünüz
Aysenuer Ozlem1993 Dr bey zaten istendiği zaman veriyor sonuçta size güvenip vermiş burası çok kalabalık bir uygulama buradan numara paylaşmak güvenilir olmaz sonuçta iyi niyetli kötü niyetli insanlar var
Ozlem1993 Aysenuer doğrudur en başta orda vardır isteyin deyip vermemesi istinaden yazdım şaun zaten silemiyorum bildirm yaptım sistem siler
Belginbatan14 Aysenuer doktor kendi de bu uygulamada numarası olduğunu söyledi 🙈çok şaşırmıştım ama evet doğruymuş
iremsevinc Ozlem1993 sizindemi eren hoca bende eren hocaya gidiyorum cinsiyeti kaçıncı haftada söyledi acaba 16 Nisan’da ikili taramaya gidicem 30 Nisan’a kendisine randevu aldım 14+5 olcam o zamana şu an 11+4 sölüyor mu acaba
Busenglu Medikalde Cem hocaya gidiyorum, 35.haftayi devirdik beraber. Hamilelik öncesi de ona gidiyordum, ben çok memnunum.
Mrv16 Busenglu merhaba bende cem beye gidiyorum şeker yüklemesi yaptırmışmıydınız yaptırsaydınız fiyatı ne kadardı
Ozlem1993 iremsevinc ben önce şuledeydim 12. Haftada öğrendim cinsiyeti 15. Hafatdan itibaren eren hocadayım hatta ilk ultrason muaynesşnde kızmı ne gibi söyledi kesin birşey dememişti o zamanlar 😂
Drygrrs Kac kişi varsa herkes eren hocaya gidiyor 🫢 bende kendisinden çok memnunum sagolsun . Hemde serklajliyim serklajimida o yaptı çokta ilgili hiç bekletmez beni hemen alır çok doktor gezdim en son ona denk getirdi Rabbım acil olarak gittim o denk geldi sagolsun bir abi gibi yaklaşımı 🤲🤲
Belginbatan14 Drygrrs evet aşırı ilgili 2hafta önce acilden giriş yapmama rağmen bire bir ilgilenip yatış verdi mükemmel biri işinde