Bussr beybim0 2 li test bende yaptırmadı, doğru Bi sonuç cikmiyo bence, 9 ay kötü geçmesini istemedim. 3 lu test 2 liden daha kötü sonuç cikariyo onuda yaptirmayacam sadece detayliyi yaptircam Allahin izniyle
tgbmerve beybim0 2 li yaptirmadiysaniz 3 luyu neden yaptırmak istiyorsunuz şimdi bana anlamsız geldi🤐. 2 li yaptirisaniz ve risk yüksek çıkarsa 3 lu yapılıyor . Ben sadece 2 kıyı yaptırdım sonuç iyi geldiği için 3 kuyu Dr talep etmedi
Gkce27 beybim0 doktor bana ikili yaptık diğerlerine gerek yok demişti sadece ikili test ve ayrıntılı ultrasona gittim eğer ikili olmasaydı dörtlü yapardık demişti
Tugbarmzn Doktorum 2 liyi yaptırmadıysan 3 lüyü de yaptırmanın bi anlamı yok demişti detaylı yaptırıcam sadece 😇 siz bilirsiniz
Huris53 Bussr valla hepsi birbirinden beter kardeşim bende yaptırmadım hiç birini cuma günü detaylı yaptırdım devlette orda bile down sendromu riski olabilir vs biseyler dediler çıkacağı varsa heryerde çıkıyor
Hdmf34 Benim doktorum bu tarama testlerınde bı değer varmış bebek gelısımıyle ılgılı sonuç verıyor sadece down ıcın bakılıyor tam bılgı vermıyor doktorlarmız demıstı bu test sayesınde bebek aspırını kullanmaya basladım ben 4 lü yaptırmıştım 4 lüde sonuçlar güzel çıkıyor
Dryaeymn Hdmf34 Benim 2 li değerim normal çıktı ama dörtlü tersi değerim aşırı yüksek çıktı sevk verdiler şehir hastanesine. Hangisi daha güvenilir peki 2 li mi 4 lü mü acaba ?
Hdmf34 Dryaeymn kesın sonuç degıl zaten değerlere bakarak rısk soyluyorlar ılerde bebek gelısım sorunu yasamasın önlem amaçlı basşka hastalık değerı tasıyormu tasımıyormu dıye bakılıyor ben ıkılı uçlu yapmadım hocam bu sekılde bana açıklık getırdı dıye dörtlü yaptırdım 2 liye göre bıraz daha ayrıntılı sonuç verır demıstı cümle basında ıse yüzde yüz sonuç degıl sadece ıhtımlallere göre gıdıyoruz kendınızı korkutmayın daha ıyı bır doktorawgorun ınsallah hıc bır sorun çıkmaz ❤️
Dryaeymn Hdmf34 2 farklı doktora göründüm sonuç aynı ikisi de sıvı alma taraftarı yüksek riskli olarak değerlendirdiler çarşamba günü sıvı alınacak ama baya tedirginim Allah büyüktür inşallah bi sorun çıkmaz çok stres yapıyorum