Hilaalc Kızlar sezeryan sonrası iz kremi verdimi doktorunuz verdiyse ne verdi Ve nezmana uygulamaya başladınız
Seymom Benim dikişler eriyen dikiş pansumanda doğumdan ertesi gün yapıldı 1 hafta kaldı çıkardım. Doktorum daha önceki yaralardan iz kaldı mı diye baktı elimde çocukluktan olan bir iz vardı hala rengi çizgi beyaz, eğer vücut yarayı fazla iyileştiryorsa iz kalabiliyor o yüzden bana verdi Hilaalc Tugba_turk46
myangelson Hilaalc beyaz tenli olduğumdan dikiş rengim morumsu kırmızımsı duruyordu doktorum rahatsız oluyorsan diye cicaplast krem onermisti ama kullanmadım ben
Melekk59 Hilaalc ben de sezaryen oldum 2.5 ay önce doktor yazmamıştı kendim istedim yazar mısınız diye devlet karşılamıyor kendin alabilirsin dedi contractubex aldım bir ay sonra kullanmaya başladım
Tugba_turk46 İz için krem verilmezki dikişlerin iyileşmesi için krem veriliyor belli bir süre sonra pansuma gidiliyor ondan sonrada dikiş aldırma oluyor hiç iz için krem veren duymadım çevremde banada verilmedi veren doktor var mıdır ki
DerinAzra Melekk59 Contractubex cok iyi bir kremdir. Ihmal etmeden kullanirsanir cok iyi sonuc alirsiniz hatta cogu kisi cildindeki sivilce izleri icin kullaniyor