Çok şükür bizde melegimizi kucagımıza aldık. 👼Perşembe kontrole gittim bebeğin kalp atışları yüksekti birde suyum yavaş yavaş sızıntı şeklinde geliyırdu kendi doktorum acile yönlendirip yatışını yapsınlar dedi acile gittim ordaki doktorlar muayene etti yatışa gerek yok ama takipte kalalım cumartesi pazartesi tekrar kontrole gel dediler çıktım hastaneden cuma günü evdeki işlerimi halledip iftara kayınvalime geçtim iftar saati sancılarım arttı hastane de oraya yakın olduğu için ne olur ne olmaz diye gittik nstye bagladılar çok, sancım çıkıyordu bebeğimizin nabzıda yüksekti taşikardi dediler serum, verdiler düzelmedi sonra doğum, servisine tek başıma bir odaya aldılar hazırladılar hemen doğum yapacak şekilde doktora söyledim doğuma mı giriyorum diye hayır daha değil dedi kalp, atışları düzelirse taburcu ederiz dediler gittiğimde açılmam yoktu sabaha kadar serum oksijen verdiler ama yanıma kimseyi almadılar telefonda yasaktı sabaha karşı 2 cm açılmam vardı doktor nöbetten çıkarken ugrayıp tekrar kontrol etti taburcu etmeyi düşünüyırdum ama kalp atışlarında hala yükseklik var diğer doktoru bilgilendirecegim dedi diğer doktor geldi hemen arkasından dedi sezeryan yapmamız lazım hem sancın çok yüksek açılman az ilk doğumun bu çok uzun, sürebilir bebeğin kalp atışlarında düzensizlik var dedi riske atmayalım, dedi tamam dedim eşimle görümcem kapıda haber bekliyordu zaten onlarla görüşmek istedim dışarı çıkardılar moral topladım sabaha kadar tek kalmak ve ne olacagını bilmemek beni yıpratmıştı çünkü sonra içeri aldılar zaten sonda taktılar hissetmedim bile artık sancıdan mı bebeğime kavuşmak olacagının heyecanı mı bilemiyorum sonra sandalyeye oturtup ameliyathaneye götürdüler eşimle görümcem de bizi takip ediyorlardı ameliyathaneye girdim çok korkmaya başlamıştım ama yanımda 2 tane melek gibi hemşire vardı herşeyi anlatıyorlar açıklıyorlar enerji veriyorlardı beni, tamamen sakinleştirdiler her an ne yapıldıgını anlattılar zaten ameliyathaneye girer girmez bildiğim tüm dualar sureleri okuyordum sonra bir anda kızımın, sesini duydum işte o zaman tam anlamıyla rahatladım yanıma verdiler öptüm alıp giydirip babasına verdiler ben odaya çıktım ilk çok agrım yoktu sonra agrı bastırdı ama sürekli nescafe ve su içtigim için daha sonda çıkmadan gaz çıkardım zorlanmadım sonda çıktıktan sonra giyinmek için kalktım biraz agrım oldu yürüdüm sonra yatıp daha rahat bir şekilde kalktım artık sabaha karşı kendim tek yürüyebiliyordum zaten direk ameliyattan çıkınca emzirmeye de başladım. Ama hastaneden çıktıktan sonra bende bir baş agrısı oluştu hiçbirşey yapamıyordum tuvalete bile kalkamıyordum hastaneye gittik beyinde pıhtıdan şüphelendiler hemen yatış yaptılar sütümü sagıp kızıma gönderdim ilaçlı emar ultrason falan çektiler ve kızımı 1 hafta emziremiyecegimi söylediler istemedim ama riskli durumdasın, yapmak zorundayız dediler çok şükür bişe çıkmadı ama şuan kızımı emziremiyorum inşallah cuma günü tekrar emzirebilecegim kızımın reddetmesinden korkuyorum dua edin 🤲🤲🤲