Dra1 Kızlar 7. aya girmek üzereyim belimde inanılmaz ağrı var ara ara karnıma da giriyor nasıl geçer bilen var mı hamilelikte paroldan başka ağrı kesici kullanılıyormu
Boncukk123 Dra1 belinden başlayıp karnına yayılıyorsa doktoruna git canım basit bşey olmayabilir normal bel ağrısı yaygın ama karnım da ağrıyor diyorsun muhakkak doktoruna danış muayene etsin ben bu şikayetle gidince doktora rahim uzunluğuna bakmıştı
annevebebek17 Dra1 aynı dert bendede var ben daha 21 im ama oluyorum belimin ağrısından ikinci gebeliğim ilkinde ben hicbirsey yaşamamışım diyorum gerçekten zor doktor bana aradada olsa dikloron içebilirsin kremini kullanabilirsin dedi
Serendipity16 Dra1 hem bel ağrısı hem karın ağrısı farklı bir şey olabilir doktora gidin belki enfeksiyon faln vardır
Melekleriminanesiyim2 Kullanılmıyor bel agrisini bende çok çekiyorum 26haftalik ama inanılmaz hareketimi kısıtlıyor
Boncukk123 Melekleriminanesiyim2 bana da magnezyum verdi doktor ben biraz geç başladım takviyeye benim çok ilerlemişti bel ağrım
Dra1 Boncukk123 bende korkuyorum birşey olur diye randevumu öne almalıyım sanırım ağrısına razıyım ama birşey olursa çok üzülürüm
Dra1 annevebebek17 benim ilk gebelik hiç sıkıntım yoktu bu son bir haftadır inanılmaz bir ağrı var bir sabah ağrıyla uyandım o gündür geçmedi
Boncukk123 Dra1 evet canım mümkünse öyle yap benim randevum yakındı o yüzden o günde gittim ama belden karına kaşığa ağrı vurunca muayeneyle bakması gerekiyor ne olur ne olmaz diye 🌸
annevebebek17 Dra1 magnezyum eksikliği olabilir birde kilo alımı yapabilir yani bende ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Dra1 annevebebek17 vitaminlerim eksik o yüzden de olabilir ama aşırı bir kilo almadım yani hamile kaldığımdan bu yana 3 kilo aldım
annevebebek17 Dra1 vitamin eksikliği yapar bendede var magnezyum basliyicam.. Bende 4 kilo aldım toplamda ama o bile bilmiyorum bana ağır geliyor
Boncukk123 Dra1 ultrasonla baktı canım ama bir alttan da bakayım dedi iyi ki bakmış çünkü ultrasondan çok kısa çıktı sonuç alttan muayene ile daha doğru sonuç verdi 🌸
Melekleriminanesiyim2 Son zamanlarda yalancı sancı ola bilir doğum sancısı beladan kaşığa gelen bir agri