Crnsln valla bende sizin gibi düşündüm benimde ikizleri olacak bir arkadaşım vardı 3 senenin ardından tüp bebekle olmuştu çocukları
Daha tüp bebek tedavisine başlamadan zaten bir çok şeyi hazırdı. Sonra tüp bebek tedavisi oldu Rabbim ikizleri nasip etti, sonra her şeyi ikiye tamamlamaya başladı. İkiz bebek arabası aldı,beşikleri aldı, unisex kıyafetler de olmak üzere her şeyini aldı diğer ihtiyaçlarını hamile kalmadan önce almıştı, 16.haftada düşük yaptı. Cinsiyet partisi için hazırlık yaparken kaybetti bebeklerini. Bebeklerini kaybedip hastaneden eve geldiğinde eve halâ kargolar gelmeye devam ediyordu… İnsan korkuyor malesef elbette kaderin önüne geçemeyiz, olumsuz da düşünmeyelim ama herkese yaramıyor malesef. Kimi insan mesela daha 4,5 aylık hamileyken her şeyini hazırlamıştır ve sürekli hamileliğini paylaşır hiçbir şey olmaz kimi insanın da hamileliğini bile kimse bilmez ama başına bir çok şey gelir bu süreçte.
Bu arada başka bir platformda da bir anne daha önce 20 haftalık kaybım olduğu için bu hamileliğimde bebeğim doğduğuna güne kadar hiçbir şey almadım sadece kenara altın,para biriktirdim, bebeğim eve geldikten sonra her şeyini 1,2 gün içinde aldım demişti. Gönlünüz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın🙏