myonlychance HabibeKarakaya henüz kullanmadım ama mustela ve bepanthol çok önerdiler ikisinden de aldım bilemiyorum yine de ama bepanthol baya önerildi
Aminealeyna HabibeKarakaya %100 tavsiyemdir sudocrem ilk kızımdada onu kullandım yine onu kullanıcam anında geçiriyo pişiği yoksada koruyor ondan başkasını kullanmıyorum ben
snowglobe HabibeKarakaya mustela ve bepantolde kullandım. İkisi de pişik yapmadı. Ama mustela biraz cıvık. Bepenthol daha kıvamlı ve azıcık alıyorsunuz her yere yaymak çok kolay pluuo
esmaerdemir HabibeKarakaya sebamed pişik önleyici aldım sudocrem de aldım ama onu da pişik olursa diye aldım
Ftmaa28 snowglobe pişik kremini her bez değiştirdiğimizde sürmemiz gerekiyor mu yoksa pişik olunca mı kullanıcaz? Bir de pişik olmasın diye her al değiştirmede silmek gerekiyor mu🤔
mavikalpvemavikalp HabibeKarakaya su bazlı olanlar mustela ve bepanthol baby, arko krem Sudocrem biraz daha katı 1 yaşına kadar su bazlı kullanın 1 yaşından sonra katı kreme geçebilirsiniz
snowglobe Ftmaa28 bunlar pişik önleyici krem. Yani pişik olmasın diye sürülüyo. Pişik olunca hiç bi işe yaramıyo. Her kaka yaptığında mutlaka sürün. Kaka yapınca hiç beklemeden hemen değiştirin.