Ecemis Kizlar yarin sabah kurtaj olacagim. Cok korkuyorum doktorum anestezi olacak dedi ama lokal midir genel mi onu sormayi unuttum yasayanlar yardimci olurmusunuz cok korkuyorum gercekten
momofmychildren Ecemis hiç korkmayın ben genel anestezi ile oldum 5 dk operasyon sürüyor sonra kendinize gelmeniz felan toplam 20 dakikada halloluyo odaya alınıyorsunuz ağrı kesici vuruyorlar sonra doktor antibiyotik yazıyor bir saat içinde de taburcu oluyorsunuz kanamanız 1 hafta felan olabilir sonra günlük hayata geçiyorsunuz
ucigdem Ecemis Hiç birşey olmuyor salı günü kürtaj oldum 5 dakıka sürüyor genel anestezi yapıyorlar hıc birsey hıssetmıyorsun antibiyotik ve agrı kesici yazıyor
Kdrozdmr3455 Ecemis Ben kürtaj olduğumda kapıda bekleyenler ne çabuk oldun çıktın demişlerdi 15 dakika bile sürmedi diyorlardı korkmayın çabuk geçiyor bn olup hemen taburcu olmuştum yatirmamislardi bile bni
Hasadser Ecemis hiç korkma hiçbir şey hissetmiyorsun kısa bir işlem oluyor ve antibiyotik ağrı kesici veriliyor ve aynı gün taburcu olursunuz kanama 15 güne kadarda uzar ama korkma sonra adet görüp kontrollere gitmeni tavsiye ederim bende yaşadım düşük sonrası plesanta kaldı diye kürtaj olmuştum Ekim ayında rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin 🙏
Bbuse12 momofmychildren merhaba gorumcem dun oldu saat 14.00 da kesesi 4 haftalikti gelisememis ama bugun 18.00 da cikti hastaneden neden sizce
Aleynadd Hiç korkma 15 dk felan sürüyor hiç hissetmiyorsun hafif bir ağrın oluyor çıktıktan sonra o kadar genel anestezi verirler
Dlntkesn Bbuse12 tansiyon vs problemi olmuş olabilir benim heyecandan tansiyonum yükselmişti gözlem amaçlı 1 gece yatıralım dediler. Ama korkulacak birşey yokmuş işlem çok basit. Allah’ım kimseye yaşatmasın
Kdrozdmr3455 Ecemis Sedasyan vrriyolr baygınlık halı yani komple uyuyorsun bn hiç bir anestesi almadan da oldum kürtaj cesaretli olursan oda kolay sadce adet sancısı gbi oluyor zaten vakumla yapiyolr
ucigdem Kızlar bız şimdi losuha oluyormuyuz olmuyor muyuz, 9 haftalıkken sağlıksız gebelık nedenıyle kürtaj olmuştum çok az kan gelıyor bu yüzden oruç tutamıyorum.
esraelt ucigdem lohusa oluyorsunuz ben de de geçen sene 11 haftalıkken kürtaj olmuştum doktor bana 40 gün lohusa döneminden sonra adetin düzene girer sonra da ilişkiye başlayabilirsiniz dedi. Şimdi 29 hafta hamileyim.