Meliketuncel Kızlar hamilelikte sanırım hormonların da değişmesiyle koltuk altı ve genital bölge kararması yaşadım. Ve çok rahatsızım. Acaba benim gibi bu sorunu yaşayan ve bi çözüm bulan var mı?
Misal5 Meliketuncel böyle bir postum vardı, çok insan yaşamış ben dahil merak etmeyin tecrübeli arkadaşlar geçiyor dedi 😂
Karbeyaz_ Meliketuncel bende yaşıyorum Canım hem de Baya bi yoğun hep uyanıyorum muanemde haftaya büyük ihtimal çatı muanesi yaparlar sinir oluyorum gördükçe 🤦🏻♀️😅
Kanalize Meliketuncel emzirme dönemi de bittikten sonra koltukaltı için arbutin serum, bioderma pigmentbio krem ve dove eventone deodorant bikini bölgesi için bioderma pigmentbio krem kullanın işe yarıyor ☺️
Kanalize Nnoktaa dönüyor yazmışsın ya bende dönüyor mu diye sordun sanmışım dönmedi mecbur el attım demişim 😅🤭 geri döndüyse ne güzel ☺️
Mesen Meliketuncel malesef daha bı çözüm bulamadım esmerim ve kararma ekstra artınca çok kötü görüntü oluşuyor aşırı rahatsızım neredeyse görmeye tahammülüm yok inşallah en kısa zamanda geçer 19+1 haftaligiz
BetulMom Meliketuncel hiç müdahale etme geçecek canım.şu an doğumdan sonra 52.gündeyiz beyazlaşmaya başladı,hatta karnımdaki çizgi çok koyu kahveydi yer yer gitmiş bile.genitalde kol altıda tamamen açıldı eskisi gibi şu an
Nnoktaa metemom_ yorumlarda geçmeyen de varmış. Ten rengine göre değişiyor olabilir. Ben açık tenliyim açıldı 😬😄