secilertu Malatya44 12.ay değil de 12.gün demek istediniz sanırım 🙄 kişiden kişiye değişebiliyor aslında adet döngüsüne göre.. ben gebe kalmak için ovulasyon testi ile yumurtalama günlerimi net olarak görebildim.
Malatya44 secilertu aynen telefonum öyle yazmış.. Yaa öyle mi. Yumurtlama gününde mi hamile kaldınz peki
secilertu Malatya44 yumurtlama gününden sonraki 3 günü de değerlendirdiğimiz ay hamile kaldım 🙈 darısı da sana olsun inşallah
Gkhnm97 Kizlar bu ay ovulasyon testi kullandim adetim bittikten 3. Gun yumurtlama gosterdi diger gun yaptim yine cift cizgi yani yumurtlama gosterdi acaba adetten hemen sonra yumurtlama olurmu oyle yumurtlamasi olan varmi arkdaslar
Defnemin_annesi Yumurtlama gününe de testine de hiç gerek yok.adet bittikten sonra düzenli olarak gün aşırı ilişkiye girmek yeterli.tabi bi sorun yoksa tıbbi açıdan.
Gkhnm97 Tomrisinizi gercektenmi canm acaba ayin ortasindada yumurtlama oluyormuki yani 2 kere falan yumurtlama sende oldumu hic yasadinmi
Tomrisinizi Gkhnm97 ben tek denemede hamile kaldim sukur adetim bitti ertesi gun 👍 ustelik cok duzenli adet dongum vardi ama o ay erken yumurtladim kendimi bebege hazirlamistim belki o etkilemistir
Tomrisinizi Gkhnm97 bildigim kadariyla kadinlar her ay bir sefer yumurtluyor iki sefer olmaz diye biliyorum🤷♀️
Gkhnm97 Tomrisinizi canm sen yumurtlamayi gordugn gun ve daha sonraki 3 gunu her gunmu degerlendirdin yoksa 2 gunde bir mi olmustu her gun olunca sperm kalitesi dusuyor diye biliyorum bide sana sorayim ddm canm nasil degerlendirdin diye