merve_alan04 Geçen hafta kontrole gittiğimde sağ kalp damarı dar dedi ve perinatolojiye sevketti. 30 haftalık hamileyim. Umarım benim ultrason cihazı öyledir dedi. Hamilelerin duası kabul olur derler yarın gitcem nolur dua edin bi yanlışlık olsun iyi haber alıyım. Hepimiz bebeklerimize sağlıklıca kavuşalım inşallah🤲🤲🤲
Mardinbaby_ merve_alan04 canım İnsaAllah güzel haber alırsın canını sıkma doğuma kadar çocuk dahada gelişiyo şuan daha 30 hafta daha bedeni olusmaya devam eder ve insaAllah düzelir istersen başka doktora git bide o baksın
Huris53 merve_alan04 inşallah yanlış ölçülmüştür şu mübarek günlerde güzel haberler alırsın inşallah. Banada iki gün önce detaylida down olabilir falan dediler persembe bı daha gidicem banada dua edin lütfen güzel çıksın. Müslüman kardeşin müslüman kardeşine yaptığı dua daha makbuldur. Rabbim Şu güzel günler de hepimize iyi haberler aldrsın inşallah
aslhnkrts9 merve_alan04 inşallah sıkıntısız sorunsuz sağlıkla kavuşursun bebeğine. Yarında inşallah gönlünü ferahlatacak haberler alırsın
merve_alan04 Mardinbaby_ inşallah gelişir temennimiz öyle Allah razı olsun hepimizin gönlünün muradını versin🤲
merve_alan04 Huris53 yüce Rabbim bizleri evlatlarımızla sınamasın inşallah sağlıklıca alalım kucağımıza hep birlikte. Neler neler diyorlar yanılıyorlarmış inşallah bizde de yanılmış olsunlar
Huris53 merve_alan04 evet çok duydum böyle söyleyip de sapa sağlam doğan cocuklari inşallah bizimkilerde öyledir.
123kara Allahım yardımcımız olsun rabbim bebeklerimize bolca şifa versin biz onlara sağ sağlim kavuşalım Allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sen evlatlarımıza sağlık ver amin 🙏
Zeynep-A merve_alan04 inşallah sağlıklı sıhhatli doğar yavrucak sizde bana dua edin kızım erken doğdu yoğun bakımda kuvözde şu an
merve_alan04 Zeynep-A Bir an önce toparlanır da kavuşursunuz sağlıklıca inşallah canı içinde olsun sağlığı yerinde olsun çıkar oralardan