Mzzz anladım tabiki herkesin tercihi meselesi ben kendi adıma söylüyorum bu testlerin yapılması ve bu kadar oranla yüksek çıkması neden oluyor anlayamadım .
Yanlışlık olabileceğini düşünüyorum testlerde evet ama aradaki farkın bu kadar çok olması ve ikili testin özel hastanede yapılması
Üçlü testin devlette yapılmış olması bir çok şey düşündürdü çok şükür sonuçlarımız iyi geldi ama bu şerefi yaşamak o kadar zor ki
Eşime diyorum yani hayatımda yaşadığım iki an vardı en zor kızımın doğum anında ki acı derdim kendi kendime ( ama o yarım saa süren bir durumdu ) bu 15 gün beni çok bunalttı üzdü yıprandım ailem eşimin ailesi ayrı kendi annem babam artık yüzün gülüyor diyor çok seviniyorlar .
Kısacası bu durumu eğer bi hamile adayının yaşamaması mümkün olabilecekse hastanelerde buna göre imkan sağlanabilecekse bizler bu stresi yaşamasak daha iyi olur . Evet ben tekrar çocuk düşünsem direk testi veririm maddi olarak iyi durumumuz sorun olmaz bunu yapamayan İçin devletin ikili üçlü twsti toplayıp bi twts yapıp iyi sonuç vermesini isterdim bence hamile anneler bunu hak ediyor her an birşey olmasın diye düşünüyoruz sonuçta bi can taşıyoruz .