Melikemrvvv Bebek hareketleri kaçıncı haftada düzenli olmaya başlıyor kızlar benim ilk gebeliğim 21. Haftadayız 2 haftadır hareketlerini hissediyorum ama her gün aynı derecede hissetmiyorum bir gün kıpır kıpırsa diğer gün çok daha durgun oluyor normal mi😓
Sevgi_2104 Melikemrvvv evet çok normal açıkçası ben 26+5 im hâlâ çok düzenli olmasada her gün hareket ediyor. Ama senin haftalarında bazı günlerde hareket etmiyordu 💐🥰
Gyulche Melikemrvvv canim ben 35 haftama giricam hisetmeye basladimdan beri oyle hatta kac kez post actim arti bu haftalarda benim gibi haraket azli yasiyan varmi diye bile baktim sanirim normal
Sevgi_2104 Melikemrvvv rica ederim ☺️çok çok uzun sürerse zaten doktora gidersin ama eminim bir sorun yoktur ❤️🥰
07sym07 16+3 haftamdayım bazen böyle batmalar oluyor nadiren de olsa harktelrini ne zaman hissederim sizce ve nasıl oluyor kiloluyum birde
Melikemrvvv 07sym07 ilk gebeliğinse eğer bu haftalarda hissetmemen normal ben 19+4 de hissetmiştim böyle lip lip atıyor gibi bir histi 🥰
Sevgi_2104 07sym07 benimde ilk gebeliğim 17.haftanın sonlarında biraz hissetmiştim ama sonra 19 a kadar hissetmedim 19 dan sonra tam hissetmeye başladım normal yani :)))