Handiko Hiratuba merhabalar benim de son adetim 24 şubat bugün 5+2 olduk geçen hafta keseyi gördük yarın da kontrolüm var içindeki minik oluşumu görmek için. Dua edin bol bol 🙏🏻 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Hiratuba Btlshnnn aynen öyle dün kızımın yanına doğru yaklaşayım yatarken dedim bi kramp girdi o da anladı anne sen dur ben gelirim diyor 😀 inşallah güzel şeyler oluyordur ağrı sızı da olsun o kadar
bubuiledudu 12_annee sat benim de 21 şubat aynıyız 😊 bugün muayeneye gittim ben de kalp atışı görüldü ama dinlemedi haftaya inşallah umarım sizin de yarın görülür 🙏🏻❤️
Hiratuba bubuiledudu canım kalp atışı hangi haftada görüldü, cuma beş hafta oluyorum sence görülür mü benimki de
Handiko bubuiledudu selamlar benim de sat 24 şubat biz de yarın kontrole gidicez bebişi görebiliriz herhalde değil mi küçücük bile olsa 🙏🏻
bubuiledudu Hiratuba 5+5 te gördük bugün ama dinletmedi tabi. Ama herkesin aynı olmaz daha önce 8.haftada duymuştum bugün de cok umutlu değildim 🙏🏻 inşallah sizin de duyulur en kısa zamanda
Hiratuba bubuiledudu olsun dinlemek çok önemli değil görünmesi de yeter 🥰 inşallah sağlıklı ilerler kucağımıza alırız bebişlerimizi 🥰
Rukye04 Niye dinletmedi ki doktor birde birşey soracağım devlet hastanesinde ultrason kağıdı veriyorlar mı veriyorlar sa ilk ne zaman veriyorlar
Rukye04 Hiratuba teşekkürler sizede hayırlı olsun abla ben yeni öğrendim aslında ondan randevuda anca perşembeye vardı ☺️
Gizem1504 Hiratuba sat 23 şıbat 5+3üm bende cuma günü ilk defa gideceğim doktora umarım güzel geçer :)
bubuiledudu Handiko hayırlısıyla inşallah görürsünüz ama henüz gorunmeyedebilir. Döllenme zamanına göre belli olmaz erken olabilir gorunmezse üzülmeyin haftaya daha net olur inşallah 🙏🏻
Tictack bubuiledudu merhaba siz kalp atısını duydunuz mu? Bende 5+3 ken kese göründü bebek görünmedi 7+1 de kalp atisi icin gidicem
Hiratuba Gizem1504 gittiğinde kalp atışını duyabilirsin sen 🥰 benim biraz zor ancak kese görünecek galiba ayy inşallah bari bebekte olmuş olsa kalp atışı da görünüyor olsa 🥰🥰 bayrama ailelere söylerdik . Siz söylediniz mi 🥰
Aysenurhonluk Hiratuba bende duymadım daha en son 5. Haftada gittim keseyim gördük 8 Nisan’a gün verdi doktorum heyecanla bekliyorum 😃
Hiratuba Aysenurhonluk ayy hadi az kalmış çok heycanlııı 🥰🥰 inşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız günler geçmiyor 😀