Handeaslan39 Gamzesahn6 bebegın olabilir benım ikinci gebelıgım suanda 9+3 haftalığım doktor hissedebilirsin gezindiğini dedi tabi dışardan belli olmaz ikinci gebelıklerde genelde erken hissediliyormuş 😂 Gaz falan değil bildiğin kasıklarım da geziniyor 🙂
NecdetMerveKaragoz Gamzesahn6 ben 8+5 oldum sabahları kalp atışlarını hissedebiliyorum 😌 senin de pıt pıt dediğin de bebeğinin kalp atışı canım 🙏👼
humaninannesi61 Gamzesahn6 Ben ilk gebeliğim olmasına rağmen hissetmiştim. Pıt pıt atıyordu. Bazen geceleri kalp atışından uyuyamıyordum🤰 Kızlar geç oynar derler ama benimkinin MaşAllah’ı vardı😍👍🏻
Sonay Gamzesahn6 ben 13+3 günlüğüm ben hissediyorum minik dalgalanma şeklinde karnımın sağ bazen de sol tarafım da sertleşme oluyo biyerde toplanıyo. Hissediyor olabilirsin bence ...
Gamzesahn6 Handeaslan39 benimde 2. aslında ama biraz yukarıda hissediyorum tam kaburgalarımın bittiği yerde bu kadar yukarıda olması normal mi
Handeaslan39 Gamzesahn6 yok canım o gaz olabilir o zaman ama belli de olmaz ama gazdır büyük ihtimal canım çünkü daha aşagıda hissetmen gerek .. 🙂
Minnosunannesi Kalp atışını hissedenler kaçıncı haftada? Biz 11 olduk arada bişey hissediyorum ama kalp atışımı emin olamıyorum çünkü damar sesi diyende oluyor
Gamzesahn6 Minnosunannesi damar sesi zaten kalp atışı demişti bana doktorum nabız sesini duyuyorsun 🙂
cansuece Allah Allah okurken şaşırdım kaldım nasıl oluyor sizde ben 13+5im bende Yok birşey hatta durup bazen bakıyorum varmıdır yok sadece kendi kalbim çok hızlı atmaya başladı ve göğüs altım çok atıyor muhtemelen kalp orda olduğundan 🤦♀️🤷♀️🤰