Eymenin_annesi06 29+5 haftalık hamileyim henüz kan uyuşmazlığı testi yaptırmadım. Kontrolüm salı günü. Bu test illa 28. Haftada mı olmak zorunda? Doktorum bana 28. Haftada gel diye bir şey söylemediği için ben de bilmiyordum sorun olur mu? Bilgisi olan var mı acaba
Cavus-dicle Eymenin_annesi06 30 yada 34 haftaya kadar vaktin var diye biliyorum canım bende 28 de yaptırmıştım ama 34 kadar var sanırım süresi
Cavus-dicle Eymenin_annesi06 eşinle senin kan uyuşmazlıgınız yoksa böyle bi testede ihtiyacınız yok eyer bebekle annenin kan uyuşmazlıgı varsada zaten dogumdan sonra bakılıp igne yapılıyor negatif ve pozitif olması uyulmazlık oldu anlamına geliyor kan gurubunun a yada b yada 0 olması fark etmez negatif ve pozitif uyuşmazlık oldunu gösteriyor kan gurubun uyuşuyorsa teste ihtiyaç yok çünkü uyuşmazlıkta aşı yapılıyor bir doz
Eymenin_annesi06 TurgutElif ben de öyle biliyorum ama herkes farklı bişey söylüyor benim de kafam karıştı açıkçası
TurgutElif Eymenin_annesi06 eşimle benim aramda kan uyusmazligi vardı doktorum.kanama olmazsa 28 haftada gel test yapalım ve iğneni vuralım dedi yani normalde yapmıyorlar