myonlychance Kızlar sizde de oluyor mu 2 gündür başladı bu normal bi ateş basması değil ayaklarımın altı yanıyor gibi resmen dün gece uyuyamadım sanki yazın ortasında sobanın yanında uyumuşum gibi bi geceydi şuan da öyle bu neden oluyo böyle ahhdhhahaha
Newmommyy myonlychance canım şekerin yoksa normal. Şeker bazen ayakta yanma yapabiliyor ama şu 2 gündür bende de öyle bir sıcak basması var havalardan sanırım normal :)
Hamilebirisi_06 myonlychance 32. Haftadayım bende de aynı durum var eşim diyor ki yanımda sobayla uyuyorum sanki djdjdjdk
Zeynooooooo myonlychance bende oyleyim 33+2 haftaligim bende ayagimda varikoz var ben o yuzdrn saniyorum sizdr de varmi??
myonlychance Hamilebirisi_06 kız yemin ederim aynı ya havalarda ısınınca burda dışarıya kısa kollularla çıkasım geliyor bu neydi böyle ahhshsha
myonlychance Zeynooooooo varikoz nedir ben tam bilmiyorum vardır bendede kesin bişeyler hahahshs bacak kalça ağrılarım çok oluyor uyuyamıyorum bide son zamanlarda durduk yere tek ayağımda oluyo bilekte şişkinlik morarma kaşıntı falan oluyor kan falan verdim temiz çıktı ama oluyo neden bilmiyorum
Zeynooooooo myonlychance ben zeriyim belki yalnis soyledim bilmiyorum varikoz ayaklarda siskin bir sekilde cikan damarlardir cok kotu gorunuyor😩
Aysegul_dur myonlychance 34+5 im şuan bende öyleyim geceleri bir ateş bir yanma uyuyamıyorum acaba ateşim mi var diye olcuyorum ama ateşim yok 😂 içim yaninyor sanki bu haftalarda normal sanırım bu ateslenmis gibi hisetmek
myonlychance Aysegul_dur aynen ya geceleri daha da artıyo son aylar zor derlerdi inanmazdım 😂 yine de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah tek derdimiz bu olsun 🙏🏻
Aysegul_dur myonlychance aynen doktora sikayetlenince ben sana balayı bitti diyorum diyor hararet yapıyorum uyumadan salatalık falan yiyorum serin serin hem migdemi rahatlatıyor hemde ferahlatiyor 😂
myonlychance Aysegul_dur iyi yapıyorsunuz salatalık mideye de iyi geliyor bende çok yiyorum benim mide yanmalarıma iyi geliyor biraz
Cemiledag Bende 34 haftalığım yanıyorum valla özellikle ayaklarımı ateş basıyor eşim yorganl yatarken. Ben ince bi çarşafla yanıyorum
-2024 Deli gibi uykum var ama içim dısım yanıyor ateş basıyor yatamıyorum 34+5 iz bugün başladı benimde bu hamilelik boyunca hep sıcaktim ama ben hissetmiyordum şimdi uyutmuyor
Yaren3442 myonlychance bende 32 haftadayim bende 2 gündür geceleri berbat sskildd uyanıyorum cookk sicaaakk
myonlychance Zeynooooooo aa evet bende çok yok ama bi kaç tane var gözüme çarpan bacağımda çok yok ama göğüslerimde var biraz