Serendipity16 Merhaba 32+4’üm 2 haftadır falan karnım düşmüş gibi hissediyorum karın düşünce doğum yaklaşmış falan diyorlar korktum sizce düşmüş mü ?
Hamilebirisi_06 Serendipity16 32 deyim benimde karnım böyle normal aşağıda değil 36 dan sonra daha aşağı iniyor genellikle
Mertsmother Serendipity16 32 haftalık hamilesin zaten 😂 bu andan itibaren her an doğum yapabilirsiniz… İnsanların söylediklerine takılma…
Sumeyyealts Karın düşmesi hurafe bence bende hiçbirşey yokken doğurdum ne karnım aşağı indi ne başka bişey 😂
Serendipity16 Sumeyyealts kiminin evet düşmüyormuş ama burada okuduğum kadarıyla karnım düştü 1 hafta sonra doğurdum falan diyen vardı o yüzden korktum
Serendipity16 Mertsmother erken ama şu an doğum için erken doğum riskim de var ondan korkuyorum genelde karın düşünce 1 2 haftaya doğum olur diyorlar
momqq Son ay karnın inmesi çok normal canm bazılarının ki dha da aşağıda oluyor sıkıntı etcek bşy yok 🌸
Serendipity16 momqq teşekkür ederim sağolun karın düşünce hemen doğum oluyor algısı var benimde erken doğum riskim ondan korktum
Beybun_29 Serendipity16 ayy göbeğin göbeğime benziyor erkek ve öne doğru aşağı doğru sanki için de futbol topu var öyle hissediyorum ben yanlardan bişey yok aynısı benimki de 😅