Pinaargunes beybim0 ekmege de damlatiliyo corbaya falan da atiyodum ben sulu yemeklere ama şuan kasikla iciyorum tatli kasigina damlatip🙏😍
Aybukgeg beybim0 suda çözünmüyormuş etkisi görülmüyormuş ben genelde ekmeğe veya muza damlatıp içiyorum
Sumeyyealts Hamisbayan suya dökünce emilimi sağlanmıyormuş yağlı besinlerle yada direkt kullanmanız iyi olur yoksa boşuna içmiş olurmuşsunuz
kubranurleo Çay kaşığına damlatıp direkt içiyorum. Neden ekmeğe veya başka şeylere damlatıyorsunuz anlamadım?
Dmr4520 Suya damlatmayın ve kaşığada damlatıp içmeyin. Önermedilerdi bu ikisini. O yüzden en iyisi bir parça ekmeğe damlatmak.
mickey beybim0 Bazen ekmeğe bazen de direk ağzıma damlatıveriyorum. Zaten bildiğimiz zeytin yağından üretilen bir şey o yüzden tadı kötü değil .
myangelson beybim0 bana eczanede meyve suyuna veya ekmeğe damlatıp için dediler bende meyve suyuna damlatiyordum
semra2598 beybim0 ben suya damlatiyordum doktorum direk ağzına damlat dedi şimdide ağzıma damlatiyorum kaç damla kullanıyorsunuz ??