cansureis Babymom-2- bi yanım var diyor sonra vazgeçiyorum yarında yapıcam test zaten varsa biraz daha belirgin olur 🤲
Babymom-2- cansureis benimde böyleydi akşam yaptım çok silil gölge ertesi gün öğleden sonra erken gebelik yaprım silik çıktı hemen bugünde normal test yaptım çıktı inşAllah vardır ilişki üzerinden 12. Günüm
Tugba_turk46 Babymom-2- ilişki üzerindenmi yumurtlama üzerindendmi 12 gün geçti benim ilişki üzerinden 20 gün geçti yumurtlama üzerinden 12 gün geçti bat 3 Nisan çıkarmı acaba 2 gün önce strip test yaptım çıkmadı
Babymom-2- Tugba_turk46 adet bitiminden 14. Günü ilişkiye girdim kasık agrısı akımtılarımı takip ettim 12. 13. Günde akıntım vaedı 14. Gün çok yogundu değerlendirdim 14. Günden itibaren saydım 12. Günüm ilişki üzerinden böyle çıktı iki gün önce erken gebelikte te silik çıkmıştı
Maviss718 Bende böyle silikken öğrendim görünmüordu bilee hamileynişim betam 22 çıkmıştı hatta şuan 11 haftalığız umarım sende hamilesindir ben gördğm canım 💕
cansureis Ezel16 kuruyuncada çizgi belli oldu yarında yapıcam bakalım yine böyle çıkarsa yoktur muhtemelen