rumeysa-1111 Merhabalar 35+5 haftalık hamileyim sabah kalktığımda birden kasıklarıma alt tarafa doğru sanki bıçak saplanıyor gibi bir ağrı girdi çok kötü oldum uzun hareket bile edemedim acıdan olduğum yerde kaldım neden olabilir fikir verir misiniz kızlar 🫤
Ozlem1993 rumeysa-1111 bazen banada oluyor bende 32+5 im ayağa kaldırmıcak şeklilde ağrıyor geçmesini bekliyorum
mysa26 rumeysa-1111 belki gaz ağrısı olabilir mümkün olduğu kadar hareket et ve yere çömelme hareketi yap bence bende 24 haftalıkken yaşamıştım insan kıpırdayamıyor anlıyorum
Ozlem1993 rumeysa-1111 oda rahim kendini doğuma hazırlıyor uyarısıymış bi yandan yani öyle araştırıyoruz ama neyin doğru yanlıl oldugnu hala bilemiyorum2. Doğum olcak ilk hamilelikte böyle olmadı son zamanlar oldu açıkcası erken doğum olur korkusu hep var şuan bende pek anmak ta istemiyorum 33. Hafta içindeyim henüz
rumeysa-1111 Ozlem1993 Allah yardım etsin inşallah kolay olur doğumun sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
rumeysa-1111 mysa26 gaz ağrısı gibi değildi pek ama bilemiyorum dediklerini deniycem ama inşallah geçer ya
mysa26 rumeysa-1111 inşallah canım geçmiş olsun ama yinede bir hastaneye git riske atma haftan ilerlemiş