Beybun_29 Deletedmom_112 yüzü düz olmamaliymsi bir yerde videoda doktor dio süt verdikten sonra falan bebek kusunca başı düz olursa nefes borusuna kaçar o yüzden pembeli bebek daha Uygun bence her türlü başı yan olmali
Gulsah-207 Deletedmom_112 pembeli kusma ihtimaline karşı yatırılıyor böyle sırt üstü yatarken kusarsa soluk borusuna kaçıp boğulmasın diye
12_annee Deletedmom_112 pembeli bebek gibi yatırılır çünkü bebekler kustuğu için düz yatırılırınca boğulma tehlikesi olur
Daisyy000 Deletedmom_112 Oğlum 9 aylık. Yeni emdi ve midesi doluysa pembeli, midesi çok dolu değilse alttaki gibi yatırdım
Pamuk Deletedmom_112 İlk 1 ay dönüşümlü olarak pembeli gibi yatırdım boğulma tehlikesine karşı.Sonra artık yatarken kusma anında kafasını cevirmeye başladı kusacaginda yan ceviriyordu kafasını düz yatırmaya başladım.
kimoldugunubilirsinsen Deletedmom_112 yenidoğan bebek sırtüstü yatırılmalı. Sakın yan falan yatırnayın abös ihtimali çok yüksek sırt üstü hariç diğer pozisyonlarda
Deletedmom_112 kimoldugunubilirsinsen ya öyle mi bebde sırt üstü pozisyonda tehlikeli sanıyordum yani sırt üsti yatırıp kafasını yan mı çebireceğim gri bebek gibi yani öyle mi
Deletedmom_112 kimoldugunubilirsinsen şu an araştırdım ve bütün doktorlar sizin dedğinizi söylemiş doğrusu gri bebekmiş ALLAH korusun abös oluyormuş ama bayabi çoğunluk yan yatırmış ayrıca omurilik eğriliğide oluyormuş sizde baya araştırdınız galiba
Nazd1 Henüz doğum yapmadım bilgim yok tabi ama bir tanıdığım bana reflü yatağı almamı tavsiye etmişti kusmasın kusarsa yutmasın diye bi araştırıcam🙄
MorKelebek54 Deletedmom_112 tam yan yatis olmasa bile pembedeki gibi hafif yan yatrilmali bebek kusarsa bogulmasin diye o yuzden aslidna reflu yatsklari oneriliyo genelde☺️ ama ben anladim kucuk bi yastikla da desteklerim hafiften diye düşünüyorum baktim olmuyo refli yatagi alirim o zaman
MorKelebek54 Deletedmom_112 cok uzun sire uatirmamakta fayda var mideye baski oluyoa ya ama bi kac dk yatiranilirsim uyanik olduğunda ama uyurken de kusma ihtimali var sonuçta
Lebis35 Emzirirken uyuduğu için genelde gazı çıkmamış oluyor bende yan yatırıyorum minicik kusmuş oluyor yandan
Deletedmom_112 Lebis35 tamamen yan yatırınca omuriliğinde eğrilik falan olur yada yüzüstü kapanor falan diyorlar öyle bişey oldu mu