Kahverengi Bu ikinci gebeliğim ilk bebeğim 2,5 yaşında evin savaş alanı olmasına az kaldı.Zaman azaldıkca yusuf yusuf başladı bende sizde durumlar nedir 😬
Bbuse12 Kahverengi benimde 2. Gebeligim 2,5 yasinda oglum var simdi ikinciiside erkek gozum korkmuyor degil😂
MorKelebek54 Kahverengi bana da bu hadta geldi 34+5 deyim. 30 dan sonra yusuf yusuf dum ama son bi kac gundur daha cok o psikolojiye girdim galiba ne olsa nerem agrisa ya dogum belirtisi ise diyip diyip duruyorum 😂😂😂
Kahverengi MorKelebek54 şuan 34 haftalık oldum ilk bebeğim 35+6 geldi o yüzden her an gelicek gibi hissediyorum.Bide bir kaç gündür adet ağrısı gibi ağrılarım başladı oda biraz tedirgin ediyor beni 😊
MorKelebek54 Kahverengi saka gibi ama benimde oyle yani ilk gebeligim fekan da arada bir regli agrisi gini bel agrim kasik agrim oluyo
SmyEsciv Kahverengi ayy çok heycanlı ben 28 hafta şimdiden çok heycanlıyım 😊 inşallah zamanında sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🏻
asell13 Kahverengi 32+4 olduk bugün 🤍 daha sabah terasta eşimle kahve içerken konuştuk 1 ay sonra beşiğide buraya çıkarıp kahve içecez inşallah diye 😂😂sabırsızlıkla doğmasını bekliyoruz 6 buçuk yaşında oğlum var dört gözle bekliyor kız kardeşini 😍