_ceylannnnyf 27+2 deyim ve yaklaşık 4-5 gün her sabah aşırı ishal ağrısı ile uyanıyorum agrı uykudan uyandırıyor normal mi yaşayan anneler var mi bunu?
biranneikievlat _ceylannnnyf İçtiğim demir ilacı (ferrum) ishal yapıyor gün içerisinde ishal ağrısı yaptığı oluyor ama hiç uykudan uyandıracak kadar olmadı. Acaba çok lifli beslendiğiniz bir dönemde misiniz, bir süre isterseniz yediklerinizi gözlemleyin 🌺
Hulo2105 biranneikievlat aynı ilaç beni de ishal yaptı. Ama onu içene kadar kabızdım. İshal olmak daha güzel en azından atabiliyorsun öbür türlü zorlamak lazım o da daha kötü bence kanama vs olabiliyor. Ben bazen 1-2 gün ara veriyor yoksa beni de ishal ağrısı yapıyor 🌞
saaahane Ya bunu bende yaşadım sorunu buldum ama demir ilacını yatmadan önce içiyodum 14 haftalık hamileyim Uykudan ağrıyla kramplar uyanıp hem ishal hem kusma yaşadım şimdi gün içinde içip bol su içiyorum etkisi azaldı gibi
biranneikievlat Hulo2105 Evet bende ara vererek içmekte buldum çözümü, kesinlikte kabız olmaktan daha iyi bir durum 😄🌺